Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Τεράστια κίνηση Μαρινάκη στη "μάχη" με τον κορωνοϊό
| 2020-04-03 23:55:00

Τεράστια δωρεά Μαρινάκη στη "μάχη" με τον κορωνοϊό - Στηρίζει και τους ποδοσφαιριστές!

Sportdog Team
Τεράστια δωρεά Μαρινάκη στη "μάχη" με τον κορωνοϊό - Στηρίζει και τους ποδοσφαιριστές!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών προσέφερε 100.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο αγάπης του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέφερε μέσω του Νίκου Γαβαλά τη στήριξή του στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του και την ανάγκη της επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, προκειμένου να μη χαθούν άλλες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Γαβαλάς ανέφερε: «Δόξα τον Θεό είναι καλά ο κ. Μαρινάκης. Πρέπει να κρατάμε το πόσοι συνάνθρωποί μας βγαίνουν νικητές. Είναι αθλητικό κίνημα αλληλεγγύης αυτό που γίνεται σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ. Έχουμε άριστη συνεργασία μαζί τους. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία. Να μεταφέρω και τα συγχαρητήρια του κ. Μαρινάκη και να σας πω ότι διαθέτει 100.000 ευρώ για τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ. Ο Ολυμπιακός όπως μου ζήτησε να μεταφέρω ο κ. Μαρινάκης θα είναι δίπλα στον ΠΣΑΠ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με τον Γιώργο Μασούρα είχα επισκεφθεί σχολείο πριν από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κουρμπέλη πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟΚ που ήρθε ο Πασχαλάκης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές οι πρωτοβουλίες αυτές. Εμείς ως Ολυμπιακός προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά απ' όσα ενώνουν τους ανθρώπους εκτός γηπέδου. Με ανθρώπους όπως τον κ. Γαρρή και τον Κυριάκο είχαμε και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Έπειτα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Αντιλαμβάνεστε πως ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον ΠΣΑΠ. Είναι επιθυμία του προέδρου μας κ. Μαρινάκη να είμαστε στον δύσκολο αγώνα που δίνουν δίπλα τους. Να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών. Ο Απρίλιος είναι ένας δύσκολος μήνας. Παράλληλα πρέπει να δούμε και όλα τα ενδεχόμενα για την συνέχεια. Στην ομάδα εργασία θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό η κ. Λίνα Σουλούκου. Είναι σημαντικό να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι από τις πιο βαριές βιομηχανίες της χώρας. Απασχολεί 40.000 κόσμο. Είναι οι παίκτες, οι προπονητές, το προσωπικό, ο Τύπος. Πριν από κάποιες ημέρες έκλεισε ο Sport24radio και ευχή όλων είναι να μην μειωθούν ή να χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας. Προέχει η υγεία αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται με την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως θα κινηθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags