04/04/20 - 09:06

Έκρουσε τον κώδωνα ο Αλαφούζος - Αυτή η θέση του στην τηλεδιάσκεψη - Γιατί πρότεινε διακοπή

Sportdog Team
Έκρουσε τον κώδωνα ο Αλαφούζος - Αυτή η θέση του στην τηλεδιάσκεψη - Γιατί πρότεινε διακοπή
1.996views 0shares

Παναθηναϊκός: Οικονομικοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη της Superleague την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η «Πράσινη» αποκαλύπτει τις θέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όσα είπε στις άλλες ΠΑΕ της Λίγκας.

Αναλυτικά:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως όλοι έχουμε καταλάβει. Είναι καλύτερα να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό. Να ξέρουμε τι θα κάνουμε με τους χορηγούς μας, με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Δεν μπορούμε να προχωράει ο χρόνος, χωρίς να έχουμε πάρει καμία απόφαση και κυρίως χωρίς να έχουμε προετοιμαστεί, για το σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί το πρωτάθλημα, που είναι και το πιο πιθανό με την εξέλιξη του ιού».

Για την επόμενη μέρα: «Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό δεν είναι τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα, αλλά να δούμε τι θα γίνει με την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου. Πάμε σε μια ύφεση πολύ μεγάλη, όπως δείχνουν τα πράγματα. Πρέπει να δούμε την ύφεση, που θα έρθει τον χειμώνα. Να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα που θα είναι δύσκολη».

Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησης τάχθηκε υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, λέγοντας: «Πάμε πλέον σε μοντέλο της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης και όχι της ξεχωριστής διαπραγμάτευσης της κάθε ομάδας».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ