Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Απίστευτο: Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν σε λάθος διαμέρισμα - Αντί για ΠΑΟΚτσή... πέτυχαν αστυνομικό!
| 2020-04-04 21:03:00

Απίστευτο: Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν σε λάθος διαμέρισμα - Αντί για ΠΑΟΚτσή... πέτυχαν αστυνομικό!

Sportdog Team
Απίστευτο: Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν σε λάθος διαμέρισμα - Αντί για ΠΑΟΚτσή... πέτυχαν αστυνομικό!

Άρης - ΠΑΟΚ: Εν μέσω πανδημίας και καραντίνας στη Θεσσαλονίκη και ενώ οι μετακινήσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί στον μικρότερο βαθμό, οπαδοί του Άρη βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Πυλαία και επιχείρησαν να επιτεθούν σε διαμέρισμα που γνώριζαν ότι διαμένει οπαδός του ΠΑΟΚ. Εν τέλει όμως οι πέτρες και οι φωτοβολίδες πήγαν σε λάθος διαμέρισμα το οποίο εντελώς τυχαία κατοικείται από αστυνομικό. 

Τότε αμέσως και πήρε δράση η ελληνική αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συνατουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση του νόμου Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και παράβαση του Νόμου περί όπλων. 

Οι οπαδοί που συνελλήφθησαν μαζί και με άλλα άτομα, πέταξαν πέτρες και βεγγαλικά στην πολυκατοικία που διαμένει ο οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά από δικό τους λάθος οι πέτρες έπεσαν στο διπλανό διαμέρισμα όπου διαμένει ένας αστυνομικός. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ζημιές στα μπαλκόνια και στις μπαλκονόπορτες και των δύο διαμερισμάτων. 

Μέσα σε όλα όμως και παρότι οι συλληφθέντες με τη δικογραφία τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, τους βεβαιώθηκε και πρόστιμο των 150 ευρώ στον καθένα καθώς δεν είχαν δικαιολογήσει την μετακίνησή τους για εκείνη την στιγμή.


Πηγή: newsfish.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags