Facebook Pixel Χωρίς τον... πασά του στα Γιάννινα!
| 2011-10-14 20:39:00

Χωρίς τον... πασά του στα Γιάννινα!

Χωρίς τον... πασά του στα Γιάννινα!

Με σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στα Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ο Πανιώνιος, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Ο άσος των «κυανέρυθρων» δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά ούτε την Παρασκευή και για αυτό ακολούθησε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο «Απήλιον», ολοκληρώθηκε επί Αθηναϊκού εδάφους η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Παναγόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Ομο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ριέρα, Κούτσι, Κολοβός, Πετκάκης, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σκέμπρι, Αναστασόπουλος.

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχωρεί το Σάββατο στις 12:00 για την πόλη της Ηπείρου. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό στάδιο στις 18:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags