Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Ο Μιχάι Κόρχουτ αποκάλυψε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με το Τριφύλλι.
| 2020-04-05 11:15:00

Αποκάλυψη Κόρχουτ για Παναθηναϊκό – Αυτή είναι η αλήθεια – Τι σχολίασε για την καραντίνα

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κόρχουτ για Παναθηναϊκό – Αυτή είναι η αλήθεια – Τι σχολίασε για την καραντίνα

Παναθηναϊκός - Άρης: Ο Μιχάι Κόρχουτ αποκάλυψε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με το Τριφύλλι.

Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του παίκτη αλλά εκείνος δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα τόνισε πως κανείς δεν έχει έρθει σ’ επαφή με την πλευρά του και επιπλέον αναφέρθηκε στις μέρες τις καραντίνας που βιώνει εδώ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «Haon.hu»

Για τη καραντίνα: «Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι αν δεν δείξεις τη ταυτότητα σου και αναφέρεις τον σκοπό της εξόδου σου. Οι κάτοικοι πάντως ακολουθούν τους περιορισμούς. Υπάρχει ευτυχώς ενα δάσος κοντά στο σπίτι μου και μπορώ να βγω και να γυμναστώ εκεί. Προσπαθώ να βοηθήσω και στη κουζίνα, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Πάμε βόλτα τον σκύλο, βλέπουμε ταινίες με τη γυναίκα μου και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο μας».

Για τις φήμες αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Δεν έχω δεχτεί καμιά πρόταση, ούτε έχει γίνει καμιά επαφή με τον εκπρόσωπο μου. Ξέρω ότι το συμβόλαιο του παίκτη που αγωνίζεται στη θέση μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά δεν έχω κάνει καμία επαφή, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags