Facebook Pixel Premier League: Με πτώχευση κινδυνεύει η Μπέρνλι εάν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν στην Αγγλία.
Ποδόσφαιρο
| 2020-04-06 02:20:00

Καμπανάκι για αγγλική ομάδα – Μεγάλος κίνδυνος πτώχευσης – Χωρίς λεφτά στα ταμεία της εάν…

Sportdog Team
Καμπανάκι για αγγλική ομάδα – Μεγάλος κίνδυνος πτώχευσης – Χωρίς λεφτά στα ταμεία της εάν…

Premier League: Με πτώχευση κινδυνεύει η Μπέρνλι εάν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν στην Αγγλία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάικ Γκάρλικ σε δηλώσεις που έκανε κατέστησε σαφές πως εάν δεν γίνουν τα παιχνίδια στην Αγγλία τότε η ομάδα μπορεί να χάσει ακόμη και 50 εκατομμύρια λίρες σε έσοδα.

«Το γεγονός είναι ότι αν δεν τελειώσει η και δεν υπάρξει ξεκάθαρη ημερομηνία έναρξης για την επόμενη, τα χρήματά μας θα εξαντληθούν μέχρι τον Αύγουστο, αυτό είναι γεγονός» δήλωσε ο Γκάρλικ στο Sky Sports και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω γι΄ άλλους συλλόγους. Γι΄ αυτό είμαστε πολύ πολύ αποφασισμένοι ότι όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε αυτό και πραγματικά θέλουμε να τελειώσει αυτή τη σεζόν. Η ολοκλήρωση της περιόδου είναι το μόνο πραγματικό αποτέλεσμα για όλους τους συλλόγους της Premier League» συμπλήρωσε.

«Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι σύλλογοι της Premier League, την οποία κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με κανένα τρόπο πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, Δεν πρόκειται μόνο για την Μπέρνλι ή, οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, πρόκειται για όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου» κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης της Μπερνλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags