Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο αλλα δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα.
| 2020-04-05 14:30:00

Απίστευτο! "Tελειώνει" Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ - Ποιος τον "τρώει" - Ψάχνουν αντικαταστάτη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο! "Tελειώνει" Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ - Ποιος τον "τρώει" - Ψάχνουν αντικαταστάτη!

ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στον Δικέφαλο, ύστερα από τον δανεισμό του στη Φορτούνα Σιτάρντ και οι προσδοκίες που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας γι' αυτόν ήταν τεράστιες.

Ωστόσο, ορισμένοι τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον νεαρό επιθετικό να ξεκινήσει καλά τη σεζόν και του πήρε περίπου ένα εξάμηνο ώστε να ξεπεράσει εντελώς τα όποια προβλήματα και να ενταχθεί για τα καλά στην ομάδα, λογιζόμενος κανονικά στο rotation του Αμπέλ Φερέιρα.

Μάλιστα, τον τελευταίο μήνα πριν τη διακοπή της Superleague, λόγω του κορωνοϊού, ο 22χρονος φορ είχε ξεκινήσει βασικός στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ ο συνολικός απολογισμός του ήταν ιδιαίτερα αξιόλογος. 11 παιχνίδια, 3 γκολ και 1 ασίστ, δείχνοντας να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Παρόλα αυτά, στα παιχνίδια με την ΑΕΛ και την Ξάνθη, όπου βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, κάτι που ανάγκασε τον Φερέιρα να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το κύριο πρόβλημα που έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τον Λάζαρο Λάμπρου είναι η διάρκειά του. Ο νεαρός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, ούτε να μπει για τα καλά στο κλίμα του ομαδικού πνεύματος.

Μάλιστα, με την επικείμενη απόκτηση εξτρέμ και την επιστροφή του Λέο Ζαμπά στην αγωνιστική δράση, τα "λουριά" θα σφίξουν πολύ για τον Λάμπρου, παρότι το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ εκτείνεται μέχρι το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας άσος έκανε... όργια φέτος, αλλά τον διώχνουν από ΠΑΟΚ - "Έγκλημα" Σαββίδη ή Φερέιρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags