Facebook Pixel Sportdog.gr | Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης – Αποφασισμένος να φτάσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή – Να τι ετοιμάζει!
| 2020-04-05 15:12:00

Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης – Αποφασισμένος να φτάσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή – Να τι ετοιμάζει!

Sportdog Team
Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης – Αποφασισμένος να φτάσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή – Να τι ετοιμάζει!

ΠΑΟΚ: Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήταν ξεκάθαρος στην συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Κυριάκο και τον Μάκη Γκαγκάτση και κατέστησε σαφές πως θέλει το κλαμπ να συνεχίσει να μεγαλώνει, αγωνιστικά και όχι μόνο, αλλά θα πρέπει σταδιακά να γίνει αυτάρκες.

«Στόχος μας είναι ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία των μελών της οικογένειας του ΠΑΟΚ εν μέσω της πανδημίας. «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας», ανέφερε.

Επιπλέον έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ δείχνοντας έμπρακτα πως είναι δίπλα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags