Facebook Pixel UEFA - Champions League: Μπάχαλο με το Champions League και τα πρωταθλήματα
Ποδόσφαιρο
| 2020-04-05 19:21:00

Μπάχαλο με το Champions League και τα πρωταθλήματα - Διαψεύδει... τον εαυτό της η UEFA!

Sportdog Team
Μπάχαλο με το Champions League και τα πρωταθλήματα - Διαψεύδει... τον εαυτό της η UEFA!

UEFA - Champions League: Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πότε θα ολοκληρωθούν.

Σε χθεσινές δηλώσεις του (4/4) ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τόνισε ότι θα πρέπει όλα οι διοργανώσεις να ολοκληρωθούν μέχρι τις 3 Αυγούστου, αλλά σήμερα η Ομοσπονδία έρχεται για να... διαψεύσει τα λόγια του.

Διαρροή από τον Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ξεκαθαρίζει πως τα λεγόμενά του Τσέφεριν δεν μεταφέρθηκαν σωστά και αφήνει ανοικτό παράθυρο να διεξαχθούν αναμετρήσεις και τον Αύγουστο αν χρειαστεί.

Αναλυτικά:

"Διαδίδεται πως ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είπε στo γερμανικό ZDF ότι το Champions League πρέπει να τελειώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος πώς δεν θα θέσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για το τέλος της σεζόν.

Η UEFA αναλύει όλες τις επιλογές για να ολοκληρώσει τις εγχώριες και ευρωπαϊκές σεζόν, με το ECA (European Club Association) και τις ευρωπαϊκές λίγκες να αποτελούν το working group που δημιουργήθηκε στις 17 Μαρτίου. Η προτεραιόττα όλων των μελών της ομάδας εργασίας είναι να διασφαλιστούν οι συνθήκες υγείας του κόσμου.

Η συνέχεια αυτών θα είναι να βρούμε λύσεις στο καλεντάρι για να ολοκληρθούν όλες οι διοργανώσεις. Μελετάμε ήδη την επιλογή να παίξουμε αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αν χρειαστεί, εξαρτάται από τις ημερομηνίες επανεκκίνησης και την άδεια που θα πάρουν από τις αρχές κάθε χώρας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags