Facebook Pixel Κορωνοϊός: Ριζοσπαστική πρόταση Κασίγιας για την ολοκλήρωση της σεζόν
| 2020-04-05 22:05:00

Συμφωνείτε; - Αυτή είναι η πιο ριζοσπαστική πρόταση για την ολόκληρωση της σεζόν λόγω κορωνοϊού

Sportdog Team
Συμφωνείτε; - Αυτή είναι η πιο ριζοσπαστική πρόταση για την ολόκληρωση της σεζόν λόγω κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Τη δική του ριζοσπαστική πρόταση για την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων και την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, κατέθεσε ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ και της Πόρτο, ο οποίος έχει δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας, προτείνει να προσαρμοστεί η χρονιά στο ημερολογιακό έτος, δηλαδή να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, αξιοποιώντας το γεγονός ότι το Μουντιάλ του Κατάρ είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του 2022.

«Πώς λύνεις (σ.σ. το πρόβλημα με) τις ημερομηνίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Ακυρώνεις τη σεζόν; Βάζεις τις διοργανώσεις στο ημερολογιακό έτος; Αν όλα πάνε καλά σε 3-4 μήνες, παίζεις το υπόλοιπο και βάζεις τους τελικούς του κυπέλλου, του Champions League και του Europa League στον Δεκέμβριο. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το Νοέμβριο του 2022. Προσαρμογές», αναφέρει ο Κασίγιας σε ανάρτησή του στο twitter. 

Στον παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα απάντησε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς, ο οποίος στην ουσία απέρριψε την ιδέα του Κασίγιας ως ανεδαφική: «Έχουν ήδη υποδειχθεί νέες ημερομηνίες που θα μας επιτρέψουν να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Το να καθυστερήσουμε το φινάλε και να ξεκινήσουμε (σ.σ. τη νέα χρονιά) με το ημερολογιακό έτος, σημαίνει ότι θα χάσουμε μία σεζόν. Τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά συμβόλαια, που αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags