Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τον κίνδυνο που υπάρχει για τις ομάδες που… ζουν μόνο από τα τηλεοπτικά τόνισε ο Δικέφαλος.
| 2020-04-06 09:36:00

Σαφές μήνυμα ΠΑΟΚ: "Να μην έχουμε πρωτάθλημα 4 ομάδων – Να συζητήσουμε την διακοπή εάν…"

Sportdog Team
Σαφές μήνυμα ΠΑΟΚ: "Να μην έχουμε πρωτάθλημα 4 ομάδων – Να συζητήσουμε την διακοπή εάν…"

ΠΑΟΚ: Τον κίνδυνο που υπάρχει για τις ομάδες που… ζουν μόνο από τα τηλεοπτικά τόνισε ο Δικέφαλος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη «Live Sport» οι Ασπρόμαυροι τονίζουν πως αν μέχρι τα τέλη Απριλίου δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε αγωνιστικό επίπεδο με τον κορωνοϊό, τότε θα ήταν καλύτερο να μην μπει σε κίνδυνο και η επόμενη αγωνιστική περίοδος.

«Αν δεν γίνεται να μπορεί να τελειώσει έγκαιρα το πρωτάθλημα, δηλαδή να μη χαλάσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς, τότε θα συζητήσουμε προφανώς τη διακοπή, χωρίς να είμαστε αρνητική στο να παίξουμε.

Ρεαλιστικά και μετά από συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα το τι συμβαίνει γενικότερα, οι προπονήσεις θα αρχίσουν το νωρίτερο 15-20 Μαΐου. Όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα, αλλά το μεγαλύτερο το έχουνε κείνοι που ζουν από το τηλεοπτικό μόνο και δεν έχουν άλλα έσοδα.

Καλό είναι λοιπόν να εξεταστούν με λεπτομέρεια όλα τα σενάρια, γιατί ό,τι αποφασιστεί από την πλειοψηφία θα κρίνει πολλά για το μέλλον. Αν είναι να παίξουμε ξανά και με ασφάλεια και να μην μπει σε κίνδυνο η επόμενη σεζόν, τότε θα πρέπει οι αποφάσεις να παρθούν νωρίτερα από τις 24 Απριλίου. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε όλοι μας ιδιαιτέρως προσεκτικοί, γιατί με αυτά δεν… παίζουν», υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ.

Ενώ παράλληλα θεωρούν πως είναι υποχρέωση όλων να βοηθήσουν τις ομάδες που θα έχουν οικονομικό πρόβλημα, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να επιστρέψει πιο δυνατό στην κανονικότητα: «Ο ΠΑΟΚ και οι άλλοι δύο-τρεις έχουν υποχρέωση να προσπαθήσουν όσο μπορούν για να διαφυλάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ύπαρξη ενός πρωταθλήματος με κάμποσες ομάδες. Όχι πάντως ένα πρωτάθλημα των τεσσάρων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags