Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Ήθελε να επιστρέψει στη Μαρσέιγ!
| 2020-04-06 11:01:00

Φοβερή αποκάλυψη από Βαλμπουενά: "Ήθελα να επιστρέψω στην Μαρσέιγ..."

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη από Βαλμπουενά: "Ήθελα να επιστρέψω στην Μαρσέιγ..."

Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "Football Club de Marseille" ο Γάλλος άσος αποκάλυψε ότι το 2015 ήθελε να επιστρέψει στη Μαρσέιγ, φεύγοντας από την Ντιναμό Μόσχας, όμως τελικά πήγε στη Λιόν.

«Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στην Μαρσέιγ, αλλά πήγα στη Ρωσία και πήγαν καλά τα πράγματα τον πρώτο χρόνο. Όχι όμως και τον δεύτερο. Έτσι για μένα ήταν περίπλοκο, είτε δεν θα  έπαιζα πια, ή έπρεπε να βρω μια άλλη ομάδα», είπε ο Βαλμπουενά.  

«Δεν αισθάνθηκα πραγματικό ενδιαφέρον από τη διοίκηση της Μαρσέιγ για να γυρίσω, ενώ  πραγματικά ήθελα να επιστρέψω. Από την πλευρά της, η Λιόν μου πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αποφάσισα να υπογράψω εκεί, είναι εντελώς ανθρώπινο, γιατί ήμουν μόνος στη Ρωσία, όπου δεν ήξερα κανέναν. Μου άρεσε ο χρόνος μου στη Λιόν, ακόμα κι αν δεν ήταν εύκολο το πρώτο έτος. Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Αλλά, πάντα έλεγα, ακόμα και όταν ήμουν στη Λιόν, ότι η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι απογοητευμένος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι τους πρόδωσαν πηγαίνοντας στη Λιόν», πρόσθεσε ο άσος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags