Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος
| 2020-04-06 11:43:00

Ολυμπιακός: "Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα - Ούτε παύλες, ούτε τελείες..."

Sportdog Team
Ολυμπιακός: "Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα - Ούτε παύλες, ούτε τελείες..."

Ολυμπιακός: Να εξαντληθούν τα περιθώρια για κανονική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θέλουν οι Ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Live Sport".

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως «πρέπει να εξαντλήσουμε πρώτα όλα τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός. Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει μπροστά το ατομικό συμφέρον του, αλλά ποιο είναι το καλύτερο για όλες τις ομάδες, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».



Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου υπογραμμίζουν ότι «πρέπει να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος και ποιος τελευταίος. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα. Ούτε παύλες, ούτε τελείες, ούτε άνω τελείες.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση της Super League. Με μία βίαιη διακοπή θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού του πρωταθλήματος, η UEFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής των ομάδων που διακόπηκε στο πρωτάθλημά τους στις διοργανώσεις της. Στην Ελλάδα πάντως, έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όλοι έχουν παίξει δύο φορές με όλους. Σκοπός όμως είναι να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Το ενδεχόμενο διακοπής είναι στο τραπέζι, αλλά πρέπει να είναι απευκταίο. Θα οδηγηθούμε εκεί μόνο για λόγους δημοσίας υγείας και αν δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags