Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για το γήπεδο, τις μεταγραφές αλλά και το μπάτζετ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.
| 2020-04-06 13:50:00

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Αυτός είναι υπεύθυνος πλέον για μεταγραφές – Εντολή Σαββίδη!

Sportdog Team
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Αυτός είναι υπεύθυνος πλέον για μεταγραφές – Εντολή Σαββίδη!

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για το γήπεδο, τις μεταγραφές αλλά και το μπάτζετ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου στη δεύτερη μέρα τηλεδιάσκεψης που είχε με τα μέλη της ομάδας του, μίλησε για αρκετή ώρα με τον Αμπέλ Φερέιρα και ενημερώθηκε για το πλάνο των προπονήσεων των παικτών τις ημέρες τώρα στην καραντίνα.

Επιπλέον ρώτησε για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και των παιχνιδιών αλλά και το πώς θα ενισχύσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, εξισορροπώντας την ίδια ώρα το μπάτζετ, με τον Ιβάν Σαββίδη να σημειώνει μεταξύ άλλων ό,τι: «Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω».

Όπως έγινε γνωστό ο Γιώργος Σαββίδης αναλαμβάνει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες θα πρέπει να σημειωθεί, πως ξεκαθαρίστηκε ότι υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα στάθηκε στο νέο γήπεδο και συγκεκριμένα που βρίσκονται οι διαδικασίες θέλοντας να ενημερωθεί ακριβώς για όλα όσα αφορούν το φάκελο Νέα Τούμπα.

Επίσης ζήτησε να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags