Facebook Pixel Κορωνοϊός: Απολύθηκε λόγω κορωνοϊού πρώην Σουπερλιγκάτος τεχνικός
| 2020-04-06 16:55:00

Απολύθηκε λόγω κορωνοϊού πρώην Σουπερλιγκάτος τεχνικός - Σίγουρα θα "παίξει" για Ελλάδα!

Sportdog Team
Απολύθηκε λόγω κορωνοϊού πρώην Σουπερλιγκάτος τεχνικός - Σίγουρα θα "παίξει" για Ελλάδα!

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Στην απόλυση του Σέρβου προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προχώρησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χωρίς να καθίσει ούτε σε έναν αγώνα.

Ο στόχος του να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σε ένα κορυφαίο τουρνουά εγκαταλείφθηκε πολύ γρήγορα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Εμιράτων.

Ο Γιοβάνοβιτς, γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την θητεία του (κυρίως) στον Ηρακλή, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας των ΗΑΕ τον περασμένο Δεκέμβριο με συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με στόχο να την οδηγήσει στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 και στο AFC Asian Cup του 2023.

«Η ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τιμ των συνεργατών του, ευχαριστώντας τον για τις προσπάθειές του και του εύχεται κάθε επιτυχία», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε στην ιστοσελίδα της UAE.

«Η απόφαση πάρθηκε βασιζόμενη στη σύσταση της επιτροπής τεχνικών υποσθέσεων των εθνικών ομάδων, με επικεφαλής τον Γιουσέφ Χουσαΐν Αλ-Σαλάουι, τον δεύτερο αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας και επικεφαλής της επιτροπής».

Ο Γιοβάνοβιτς δεν λείπει ποτέ από τα ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά στα μέρη μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags