Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "ΠΥΡΚΑΓΙΑ" στον ΠΑΟ! Τα... βροντάει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όνομα
| 2020-04-06 18:36:00

"ΠΥΡΚΑΓΙΑ" στον ΠΑΟ! Τα... βροντάει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όνομα - "Τρώει" Καρλίτος - Φέρνει 1.000.000;

του Νίκου Στεργίου
"ΠΥΡΚΑΓΙΑ" στον ΠΑΟ! Τα... βροντάει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όνομα - "Τρώει" Καρλίτος - Φέρνει 1.000.000;

Παναθηναϊκός: Για όποιον είχε αμφιβολίες αναφορά με τις προθέσεις του Κίκο Μακέντα, οι χτεσινές του δηλώσεις, με τις οποίες σαφέστατα επισήμανε πως η πορεία της επιστροφής του σε κορυφαίο επίπεδο βρίσκεται σε καλό δρόμο, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.

Ειδικά μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς και την αντιδιαστολή σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Το καλοκαίρι, πριν καν την έναρξη της προετοιμασίας, Δώνης και Νταμπίζας είχαν μιλήσει με τον Μακέντα, επιδιώκοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να γνωρίζουν αν και πόσο μπορούν να υπολογίζουν πάνω του, ή αν ο Ιταλός σκέφτεται και θέλει μεταγραφή.

Σε εκείνη τη συζήτηση, και αφού νωρίτερα ο Μακέντα είχε ενημερώσει για ενδιαφέρον από ομάδα της αραβικής χερσονήσου, τελείως όμως σε διερευνητικό επίπεδο, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει και πως δεν θα κινήσει σχετικές διαδικασίες. Και όντως, έτσι έγινε.

Πλέον όμως, ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», ανοιχτά και χωρίς να προβληματίζεται για ενδεχόμενες αντιδράσεις, θέτει θέμα επιστροφής σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν δηλώνει απογοητευμένος από το επίπεδο που τώρα βρίσκεται, δεν θέλει φόρα-παρτίδα πως θέλει να φύγει, αλλά πολύ έξυπνα, στο παιχνίδι της τακτικής που πλέον ακολουθείται, προτάσσει τα… όνειρα του.

Διπλός ο στόχος. Πρώτον, να δείξει στον Παναθηναϊκό πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει έναντι… πινακίου φακής. Δεν του φτάνουν τα χρήματα που τώρα εισπράττει, θέλει τουλάχιστον λεφτά Καρλίτος (500.000), που όμως δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να του προσφθερθούν. Οπότε, το «παιχνίδι» που από εδώ και πέρα θα παιχτεί θα έχει να κάνει με το αντίτιμο που θα αξιώσουν οι «πράσινοι» για την παραχώρηση του Ιταλού φορ.

Το 1 εκατ. ευρώ που διαρρέεται ως πιθανή τιμή, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και να δοθεί από ομάδα «κορυφαίου επιπέδου», όπως λέει ο Μακέντα. Αυτό, ας το ξεχάσουμε. Και φυσικά, ο Ιταλός το γνωρίζει. Οσο μικρότερες οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, τόσο ευκολότερο να υλοποιηθεί και το δικό του όνειρο και να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή, έστω φυσικά σε μια μικρή ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος (παρότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν ούτε… ψήγματα ανάλογου ενδιαφέροντος).

Και εδώ θα παιχτεί η διελκυστίνδα μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Μακέντα θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή, ο Παναθηναϊκός να βρει τρόπους να… εξισορροπήσει μεταξύ του ρεαλισμού μιας πώλησης ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και στις πιέσεις που μπορεί να δέχεται από διάφορες πλευρές που θα επηρεάσουν την απόφαση (και τις παραμέτρους) για πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Βόβορας; Άλλος Έλληνας κόουτς μιλάει με Δημήτρη - ΤΡΕΛΗ έκπληξη στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags