Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "ΧΑΜΟΣ" με Βέλεθ! "Δε θα παίρνει αυτός πιο πολλά"
| 2020-04-06 23:16:00

"ΧΑΜΟΣ" με Βέλεθ! "Δε θα παίρνει αυτός πιο πολλά" - Βασικός ζητάει τα ΔΙΠΛΑ - Τον "καθαρίζουν";

του Νίκου Στεργίου
"ΧΑΜΟΣ" με Βέλεθ! "Δε θα παίρνει αυτός πιο πολλά" - Βασικός ζητάει τα ΔΙΠΛΑ - Τον "καθαρίζουν";

Παναθηναϊκός: Ο sportdog ήταν το πρώτο μέσο που αμέσως μετά την επιβεβαίωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Φραν Βέλεθ έθεσε το ζήτημα της… πολυπλοκότητας που πλέον δημιουργήθηκε αναφορικά με τις ανανεώσεις των υφιστάμενων βασικών στόπερ των «πράσινων», του Σένκεφελντ και του Πούγγουρα.

Πιο συγκεκριμένα τα πράγματα με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό. Υπενθυμίζουμε το πόσο δύσκολος ήταν στις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας στο… περίμενε τον Νίκο Νταμπίζα για πάνω από 1,5 μήνα, αναζητώντας και περιμένοντας μια πρόταση από ομάδα της πατρίδας του μόνο και μόνο για να συμφωνήσει με τους «πράσινους» στο… παρά ένα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, έναντι (περίπου) 220.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Ολλανδός έκανε καταπληκτική πρώτη σεζόν, εξελίχτηκε στον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και απολύτως λογικά θέλει ακριβώς αυτό το στάτους να το κεφαλαιοποιήσει με το νέο συμβόλαιο. Κοινώς, αυτό που και η λογική υπαγόρευε, πως δηλαδή ο Σένκεφελντ δεν θα δέχονταν σε καμία περίπτωση να εισπράττει λιγότερα από έναν στόπερ που ήρθε για να πλαισιώσει το δίδυμο των βασικών και όχι να είναι βασικός, επιβεβαιώνεται.

Επαφές και συζητήσεις με την πλευρά του 29χρονου άσου δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Για την ακρίβεια έχει γίνει μια μόνο πρώτη συζήτηση διερευνητικού χαρακτήρα με τον εκπρόσωπο του, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, χωρίς να μπει καμία πλευρά σε νούμερα.

Αυτά πάντως, όταν και εφόσον καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι, δεν θα είναι σίγουρα ανάλογα του Βέλεθ. Ο Ολλανδός θα ζητήσει (πιθανότατα μάλιστα έχοντας ως βάση το συγκεκριμένο ποσό) τα διπλά από τις τρέχουσες απολαβές του. Όπως χαρακτηριστικά έχει μεταφερθεί στον sportdog από πηγές εντός Παναθηναϊκού εκτιμάται πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ζητήσει ο Σένκεφελντ ποσό που θα ξεκινάει από το «4»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Βόβορας; Άλλος Έλληνας κόουτς μιλάει με Δημήτρη - ΤΡΕΛΗ έκπληξη στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags