Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Πωλείται με ένα ποσό κοντά στα 4-5 εκατ. ευρώ...
| 2020-04-07 14:00:00

"Τελειωμένος" διεθνής της ΑΕΚ! Τον "έφαγε" ο κορωνοϊός - Απίστευτη ανατροπή - Deal με 4-5 εκατ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειωμένος" διεθνής της ΑΕΚ! Τον "έφαγε" ο κορωνοϊός - Απίστευτη ανατροπή - Deal με 4-5 εκατ!

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Με όλους τους «βιτρινάτους» της έχουμε ασχοληθεί στον sportdog τις τελευταίες μέρες, αναλύοντας ξεχωριστά σε διαδοχικά ρεπορτάζ τι ισχύει ως προς τις προθέσεις τουλάχιστον των «κιτρινόμαυρων» για να πετύχουν μια πώληση το καλοκαίρι. Πώληση που λόγω και πανδημίας θεωρείται πλέον επιβεβλημένη προκειμένου να μετριαστούν οι ζημιές, που όπως φαίνεται δεν θα αποφευχθούν για την ΑΕΚ.

Αυτός που δεν έχει «ακουστεί» ιδιαιτέρως είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο διεθνής τερματοφύλακας πριν το ξέσπασμα της πανδημίας τον έφερε είναι αλήθεια λίγο πίσω, πόσο μάλλον από την στιγμή που η απουσία του συνδυάστηκε και με την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού.

Το δεδομένο πάντως είναι πως ο Βασίλης Μπάρκας έχει καλό όνομα στο εξωτερικό. Εχει αγορά, όπως λέγεται στην πιάτσα με τα σήματα που είχε δώσει από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ιβιτς, αλλά και στις μέρες που διανύουμε, στους κατά τόπους ατζέντηδες να ενισχύουν αυτή την αγορά του. Ο λόγος; Γιατί πολύ απλά η ΑΕΚ έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες.

Οι απαιτήσεις που κάποτε έφταναν στα 10 εκατ. ευρώ έχουν πάει… περίπατο. Πριν καν την παγκόσμια λαίλαπα. Πλέον, το ποσό που φέρεται να αξιώνει ο Ιβιτς είναι το ποσό της τελευταίας πρότασης που έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ για τον Μπάρκα, τα 4,5 δηλαδή εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε το περασμένο καλοκαίρι η Μονπελιέ, η οποία παραμένει μεταξύ των ομάδων που εξετάζει τον Ελληνα τερματοφύλακα (όχι όμως τόσο επισταμένα όσο έχει κατά καιρούς παρουσιαστεί).

Ούτε 10 λοιπόν, ούτε 8, ούτε καν 6. Ο Ιβιτς θεωρεί πως ένα ποσό μεταξύ 4-5 εκατ. ευρώ, σε συνδυασμό με ένα αξιοπρεπές ποσοστό μεταπώλησης είναι ένα αντίτιμο που ο Σέρβος θεωρεί απολύτως ικανοποιητικό και κυρίως, απολύτως προσαρμοσμένο στις συνθήκες που πλέον διαμορφώνονται στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παιδομάζωμα! Αυτούς θέλει από Ελλάδα η ΑΕΚ - 5 παιχταράδες για 11άδα!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags