Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: "Καταιγίδα" στους Θεσσαλονικείς - Έτσι τους "σώζει" ο Ολυμπιακός!
| 2020-04-07 18:45:00

"Καταιγίδα" σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Στο "σφυρί" μεγάλα ονόματα - Έτσι τη "σώζει" ο Ολυμπιακός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καταιγίδα" σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Στο "σφυρί" μεγάλα ονόματα - Έτσι τη "σώζει" ο Ολυμπιακός!

Άρης - Ολυμπιακός: Σιγά σιγά καταλαγιάζει η σεναριολογία και αναδεικνύεται η πραγματικότητα. Και αυτή στον Αρη είναι αν όχι προβληματική, αλλά τουλάχιστον ανησυχητική. Καμία ανανέωση συμβολαίου από τους κοντά δέκα που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ήδη μια απώλεια (Βέλεθ), ενώ ακόμη και ο Μίχαελ Ενινγκ, με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία προ πανδημίας και απέμεναν οι υπογραφές, είναι στον «αέρα», αφού ούτε ο Γερμανός έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Είναι προφανές πως ο Αρης έχει «στεγνώσει» οικονομικά. Είναι προφανέστερο πως αυτή η οικονομική δυσπραγία (απότοκο και της πανδημίας) έχει σηκώσει χειρόφρενο στα πάντα. Οι προτάσεις ανανέωσης που είχαν γίνει στους Κόρχουτ, Ματίγια, Κουέστα και Γκάμα πρακτικά δεν υφίστανται, αφού για τον Ισπανό μέσο και τον Πορτογάλο ακραίο μεσοεπθιετικό είναι σχεδόν δεδομένο πως θα κατατεθούν νέες, ακόμη χαμηλότερες προτάσεις.

Αυτονόητο πως οτιδήποτε κυκλοφορεί, λέγεται και γράφεται που σχετίζεται με προσθήκες δεν έχει την παραμικρή υπόσταση. Τα μέτωπα που καλούνται να παλέψουν οι «κίτρινοι» είναι ήδη πολλά και παραμένουν ανοιχτά με υποθέσεις εντός ρόστερ για να… ανοίξουν και άλλα εκτός αυτού.

Δεδομένα λοιπόν πάμε σε μείωση του μπάτζετ, με την προσπάθεια να συνίσταται (και εδώ) στις πωλήσεις. Το δυστύχημα για τον Αρη είναι πως δεν έχει και πολλούς μη ελεύθερους ποδοσφαιριστές για να βγάλει στη βιτρίνα του και ακόμη και αυτοί οι δύο που έχει, τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε στενεύουν και τα περιθώρια ουσιαστικής διαπραγμάτευσης.

Σάσα και Φετφατζίδης είναι αυτοί οι δύο. Για αμφότερους έχει… δοθεί σήμα σε ατζέντηδες και αγορές πως τελούν υπό παραχώρηση. Ο Βραζιλιάνος ως γνωστόν αρέσει στον Ολυμπιακό, ο «Φέτφα» έχει αγορά στην Τουρκία, το θέμα είναι αν ο ίδιος επιθυμεί μια ακόμη μετακίνηση μετά την προηγούμενη στη Σαουδική Αραβία, η οποία μπορεί να φούσκωσε τους λογαριασμούς του, αλλά σε επίπεδο ζωής, δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση από αυτούς τους δύο περιμένουν οι «κίτρινοι» μια λύση, μια οικονομική ανάσα, προσδοκώντας να εξαργυρώσουν την εξαιρετική σεζόν που αμφότεροι έκαναν και το ενδιαφέρον που υπάρχει και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια πανδημία; Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μαρινάκης! Δείτε εξτρέμ που φέρνει - "Ρίχνει" το Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags