Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου – ΠΑΟΚ: H… απάντηση σε Λουτσέσκου – Τι έκανε ο Σαββίδης με Σάκχοφ – Η συνάντηση που έμεινε κρυφή!
| 2020-04-07 19:02:00

H… απάντηση σε Λουτσέσκου – Τι έκανε ο Σαββίδης με Σάκχοφ – Η συνάντηση που έμεινε κρυφή!

Sportdog Team
H… απάντηση σε Λουτσέσκου – Τι έκανε ο Σαββίδης με Σάκχοφ – Η συνάντηση που έμεινε κρυφή!

Ραζβάν Λουτσέσκου – ΠΑΟΚ: «Μπελάδες» έχει δημιουργήσει στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου τις τελευταίες ημέρες με τις συνεχόμενες συνεντεύξεις του, όπου μεταξύ άλλων χρεώνει αποκλειστικά στην ΠΑΕ την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος κόουτς επιμένει πως ζήτησε από τη διοίκηση την παραμονή των Κάνιας και Σάκχοφ στην ομάδα και ότι από τη στιγμή που δεν τους κράτησαν, αποφάσισε να φύγει.

Δημοσίευμα όμως της εφημερίδας FORZA, παρουσιάζει μία διαφορετική πλευρά της ιστορίας, καθώς σημειώνει πως ο Ιβάν Σαββίδης έκανε τα πάντα για να κρατήσει τουλάχιστον τον Σάκχοφ.

Ιδού τι γράφει:

*** Ο Λουτσέσκου, στη συνέντευξή του στη FORZA, είπε μεταξύ άλλων ότι η αποχώρηση του Σάκχοφ και του Κάνιας, ήταν ο λόγος που αποφάσισε να φύγει.

*** Η περίπτωση του Σάκχοφ, πάντως, είναι ιδιαίτερη και το διαζύγιο ήρθε με πρωτοβουλία του ιδίου. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ο Ουκρανός ζήτησε συνάντηση από τον Ιβάν Σαββίδη, τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον να τον κρατήσει και του είπε ότι το όνειρό του είναι να παίξει στην Ιταλία.

*** “Έχω πρόταση και θέλω να πάω στην Ιταλία, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, είναι όνειρο ζωής! Αν δεν τα καταφέρω, η πρόταση του ΠΑΟΚ θα ισχύει;” ήταν η ερώτηση του Σάκχοφ. Η απάντηση ήταν καταφατική, αλλά τελικά υπέγραψε στη Λέτσε. Τα υπόλοιπα, είναι ιστορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags