Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος θέλει να παραμείνει αλλά ακόμα δεν έχει ειδοποιηθεί για ραντεβού...
| 2020-04-08 11:13:00

Πληροφορία κόντρα σε όλα για Μαρτίνς! Τι έκανε ο Ολυμπιακός - "Τρελαμένος" ο Πορτογάλος - Τελειώνει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Πληροφορία κόντρα σε όλα για Μαρτίνς! Τι έκανε ο Ολυμπιακός - "Τρελαμένος" ο Πορτογάλος - Τελειώνει;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο sportdog ήταν και παραμένει το μόνο μέσο που απέδωσε στη σωστή του διάσταση το θέμα της παραμονής ή όχι του Πέδρο Μαρτίνς. Εμπεριστατωμένα πάντα, είτε άνοιξε το θέμα, όταν δεν υπήρχε καν συζήτηση, το επισήμανε αμέσως μετά την πρόκριση επί της Αρσεναλ και έθεσε επακριβώς την κατάσταση ύστερα από διάφορες αναφορές περί διαπραγματεύσεων, επικείμενης συμφωνίας και ταξιδιών των εκπροσώπων του στην Αθήνα για την οριστικοποίηση αυτής.

Πλέον, το ρεπορτάζ του «σκύλου» αποτελεί κοινό τόπο στην σχετική καθημερινότητα των «ερυθρόλευκων» και η αλήθεια είναι πως παρότι υπάρχει πλέον μόνο αισιοδοξία αναφορικά με τις εξελίξεις, εν τούτοις δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως πρόοδος. Όχι μόνο δεν υπάρχουν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, δεν έχει μεταφερθεί στον Πορτογάλο τεχνικό ούτε καν η πρόθεση του συλλόγου για να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Απολύτως τσεκαρισμένο αυτό που σας μεταφέρουμε. Μπορεί να ακούγεται κάπως παράξενα, αλλά ισχύει. Ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά και ενημερώνεται για το τι γράφεται και κυκλοφορεί περί πρόθεσης του Ολυμπιακού να τον κρατήσει, αλλά αυτό δεν συνιστά επίσημη ενημέρωση. Δεν έχει καν, επαναλαμβάνουμε, σχετική ενημέρωση.

Ισχύει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει, αλλά προφανώς δεν θα το κάνει όταν και εφόσον ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις υπογράφοντας σε… λευκό χαρτί. Θέλει και θα ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα, όχι απαιτητικά ή απαγορευτικά, αλλά σε κάθε περίπτωση όσο δεν ξεκινάνε οι συζητήσεις, όλα τα υπόλοιπα περί προθέσεων και επιθυμιών είναι ουσιαστικά ασκήσεις επί χάρτου.

Θα γίνουν έργα μόνο όταν οι δύο πλευρές κάτσουν στο τραπέζι. Και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση (επαναλαμβάνουμε, κόντρα σε οτιδήποτε λέγεται και γράφεται) για κάτι τέτοιο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε: Απόφαση στο λιμάνι για Σπανούλη - Τον "τρώει" ο Μπαρτζώκας; - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags