Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιος Μανέ! Σπουδαία κίνηση για ακόμα μια φορά – Συγκινούν τα λόγια του (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-04-09 00:45:00

Τεράστιος Μανέ! Σπουδαία κίνηση για ακόμα μια φορά – Συγκινούν τα λόγια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστιος Μανέ! Σπουδαία κίνηση για ακόμα μια φορά – Συγκινούν τα λόγια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίβερπουλ: Νοσοκομείο στη Σενεγάλη φτιάχνει ο Σάντιο Μανέ.

Για ακόμα μια φορά ο άσος των Κόκκινων προέβη σε μια σπουδαία κίνηση και αποφάσισε να χτίσει νοσοκομείο στη χώρα του για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Made In Senegal» αναφέρει πως έχοντας χάσει από πολύ μικρός τον πατέρα του αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ανέγερση νοσοκομείου, που αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου 6 μήνες.

«Ήμουν 7 χρονών. Παίζαμε στο δρόμο, όταν με πλησίασε ένας ξάδερφός μου και μου είπε: Σαντιό, ο πατέρας σου πέθανε. Απάντησα: Αλήθεια; Αστειεύεσαι... Αδυνατούσα να το συνειδητοποιήσω. Πριν πεθάνει, είχε κάποιου είδους αρρώστια για μερικές εβδομάδες. Του δίναμε κάποια παραδοσιακά φάρμακα που τον κράτησαν στη ζωή για 3-4 μήνες. Ωστόσο, η αρρώστια επέστρεψε και τα φάρμακα δεν λειτουργούσαν πλέον και επειδή στο χωριό μου, το Μπαμπαλί δεν είχε νοσοκομείο, χρειάστηκε να τον μεταφέρουμε σε διπλανό χωριό μήπως και του σώσουν τη ζωή. Αλλά δεν κατέστη δυνατό», εξηγεί για τα κίνητρά του ο Μανέ, ενώ για τη σχέση με τον πατέρα του, συμπλήρωσε:

«Όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου μου έλεγε πως ήταν υπερήφανος για εμένα. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ο θάνατός του είχε αντίκτυπο τόσο σε εμένα όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια. Όμως σκέφτηκα πως πλέον πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο όταν είσαι νέος» τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags