Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τζούνιορ Φερνάντες: "Θωρηκτό" στο λιμάνι! "Τρώει" Μορ, είναι αντι-Ποντένσε
| 2020-04-08 22:42:00

"Θωρηκτό" στο λιμάνι! "Τρώει" Μορ, είναι αντι-Ποντένσε - "Όργια" στην Τουρκία - Τρελαίνει την εξέδρα

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Θωρηκτό" στο λιμάνι! "Τρώει" Μορ, είναι αντι-Ποντένσε - "Όργια" στην Τουρκία - Τρελαίνει την εξέδρα

Ολυμπιακός - Τζούνιορ Φερνάντες: Τις προηγούμενες ημέρες προέκυψε ένα σενάριο για τον Ολυμπιακό και αριστερό εξτρέμ από την Τουρκία, μία αγορά στην οποία οι ερυθρόλευκοι έχουν απλωμένα τα πλοκάμια τους. Ο λόγος για τον Τζούνιορ Φερνάντες της Αλάνιασπορ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η περίπτωσή του συγκεντρώνει πιθανότητες δεδομένης της έλλειψης ενός αντί-Ποντένσε και του επικείμενου τέλους της συνεργασίας με τον Εμρέ Μόρ.

Πριν η πανδημία του κορωνοϊού βάλει λουκέτο στο τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο ήταν από τα τελευταία που μπήκαν στον πάγο, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιούσε εξαιρετική πορεία, έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ σε 22 παιχνίδια. Στην ομάδα του, στην οποία αγωνίζεται με συμπαίκτες τους Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη είναι ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Σισέ.

«Είναι γρήγορος, διεισδυτικός και ικανός στο ένας με έναν. Φέτος ήταν σταθερά βασικός στα πλάνα του Μπουλούτ, ο οποίος τον χρησιμοποιεί αριστερά για να συγκλίνει και να σουτάρει με το δεξί», αναφέρει στο sportdog ο άριστος γνώστης του τουρκικού πρωταθλήματος, Γιώργος Κούλης.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ δυνατή σωματοδομή. Μπορεί η ηλικία του να μην δελεάζει, ωστόσο διαθέτει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω της θητείας του σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίες έχουν παρουσία σε Europa και Champions League.

Παρότι έχει βραζιλιάνικες ρίζες είναι διεθνής με τη Χιλή, με την οποία έχει αγωνιστεί 19 φορές, χωρίς ωστόσο να έχει σημειώσει κάποιο γκολ. Δεν είναι πρώτη επιλογή και συνήθως έρχεται από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η φετινή του εξαιρετική πορεία είναι δεδομένο πως δεν αφήνει τον Ολυμπιακό αδιάφορο για την περίπτωσή του. «Είναι πολύ αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής, γι' αυτό και οι αντίπαλες άμυνες τον προσέχουν πολύ», αναφέρουν έμπιστες πηγές από την Τουρκία στο sportdog, οι οποίες υποστηρίζουν, ότι ο Φερνάντες είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της Αλάνιασπορ.

Ο παίκτης βρέθηκε στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού. Μέχρι στιγμής όμως, ακόμα και από τη γειτονική χώρα δεν έχουν προκύψει πολύ θερμές αναφορές. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού. Στην Τουρκία οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 500 και σύμφωνα με τον ΠΟΥ υπάρχουν επιβεβαιωμένα 27.069 κρούσματα. Οπότε είναι λογικό να μην υπάρχει «τροφή» για τέτοιου είδους σενάρια προς το παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείδωσε! Επιστροφή-βόμβα στο λιμάνι - Χάφαρος φοράει ξανά τα κόκκινα μόλις τελειώσει η πανδημία!

Δείτε τον Τζούνιορ Φερνάντες εν δράσει:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags