Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τον "παίζουν" παντού - Τί κρύβουν για τον Πορτογάλο;
| 2020-04-09 08:11:00

Κίνημα παραμονής για Μαρτίνς! Τον "παίζουν" παντού - Τί κρύβουν για τον Πορτογάλο; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κίνημα παραμονής για Μαρτίνς! Τον "παίζουν" παντού - Τί κρύβουν για τον Πορτογάλο; (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε στον Πειραιά και στον Τύπο υπάρχουν εκτενή αφιερώματα.

Ο Μαρτίνς, η παραμονή του οποίου είναι σε εκκρεμότητα στην ομάδα του λιμανιού παίζει την Πέμπτη στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

"Γενέθλια παραμονής" είναι ο τίτλος του Φωτός, το οποίο αποκαλύπτει, ότι ο 49χρονος τεχνικός θέλει δώρο τους τίτλους, την πρόκριση επί της Γουλβς και την παραμονή στην πειραϊκή ομάδα.

Η Sportday αναφέρει, ότι ο Μαρτίνς "Άλλαξε την ιστορία" όπως τιτλοφορείται στο πρωτοσέλιδό της, όπου αναλύονται οι πέντε βασικοί τομείς στους οποίους ο Πορτογάλος πήρε άριστα και απολαμβάνει την καθολική αναγνώριση.

Το Sportime βέβαια έχει ρεπορτάζ για το ποιες είναι οι επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα αναφέρεται στα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού.

Ποιο λιτό αλλά με νόημα είναι το πρωτοσέλιδο της LiveSport. Έχουμε και λέμε λοιπόν μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις εφημερίδες που αναφέρονται στη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη μέρα που ο Μαρτίνς έπιασε λιμάνι. Αν αυτό είναι ένα μήνυμα παραμονής για τον Μαρτίνς ή καλόπιασμα θα το δούμε στην πορεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags