Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χατζηγιοβάνη
| 2020-04-09 14:20:00

Δεν τον θέλει κανείς! Τρελή "κατάντια" για Έλληνα άσο - Συμφωνία με Αλαφούζο - "Χτυπιέται" ο Ρόκα!

του Νίκου Στεργίου
Δεν τον θέλει κανείς! Τρελή "κατάντια" για Έλληνα άσο - Συμφωνία με Αλαφούζο - "Χτυπιέται" ο Ρόκα!

Σταθερά στη βιτρίνα του Παναθηναϊκού ο Τάσος Χαζηγιοβάνης. Είτε ως εν δυνάμει ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (πέρυσι το καλοκαίρι) είτε ως επιδίωξη του συλλόγου για μια – κατά το λεγόμενο – υπερήφανη πώληση.

Είναι σαφές, ακόμη και τώρα σε συνθήκες πανδημίας, πώς από δύο παίκτες μπορεί πρακτικά να περιμένει έσοδα το «τριφύλλι»: από τον Μακέντα, ο οποίος και ουσιαστικά έχει ανοίξει μόνος του θέμα μεταγραφής και από τον Χατζηγιοβάνη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα είχαν διαρρεύσει και νωρίτερα, στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν προσφορές πολύ χαμηλότερες από τη νωρίτερη αξιολόγηση για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Πέρυσι, υπενθυμίζουμε, πως ο Νταμπίζας αξίωνε ένα ποσό που ξεπερνούσε το 1,5- 2 εκατ. ευρώ. Μόνη πρόταση που ήρθε – σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του πρώην τεχνικού διευθυντή του συλλόγου – ήταν στα μισά περίπου, από τη Λέγκια και δεν έγινε δεκτή.

Εκτοτε, το σίριαλ με την ανανέωση του Ελληνα εξτρέμ ολοκληρώθηκε θετικά για τον σύλλογο με τον ίδιο να υπογράφει νέο συμβόλαιο κατόπιν παρέμβασης του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος και έκανε την… κίνηση – ματ, κίνηση που συνήθιζε και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, συμφωνώντας προφορικά, σε λόγο κυριών δηλαδή, πως θα δεχτεί πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ όταν και όποτε αυτή έρθει για τον Χατζηγιοβάνη.

Ακόμη πάντως και αυτήν την τιμή, ο Τσάβι Ρόκα τη θεωρεί υψηλή και είναι διατεθειμένος να συζητήσει σε πολύ χαμηλότερα ποσά. Η πανδημία όμως, βάζει στον πάγο οποιαδήποτε σχετική προοπτική. Όπως πληροφορείται ο sportdog από το περιβάλλον του 23χρονου άσου, οι πιθανότητες να συζητηθεί ρεαλιστικά ενδεχόμενο μεταγραφής του το ερχόμενο καλοκαίρι, αν δεν έχουν εξαφανιστεί, σίγουρα έχουν ελαχιστοποιηθεί και το συγκλονιστικά πιθανότερο (αν όχι βέβαιο…) είναι ο Χατζηγιοβάνης να παραμείνει «πράσινος» και την ερχόμενη σεζόν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός στο Instagram! Ο Γιαννακόπουλος "ανακοίνωσε" προπονητή για τον ΠΑΟ - Είναι Έλληνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags