Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Εγώ αν ήμουν Βιεϊρίνια, θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο"!
| 2020-04-09 16:03:00

Τρομερή ατάκα: "Εγώ αν ήμουν Βιεϊρίνια, θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο"!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα: "Εγώ αν ήμουν Βιεϊρίνια, θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο"!

ΠΑΟΚ - Αντρέ Βιεϊρίνια: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis FM, ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά, Κούλης Αποστολίδης υποστήριξε πως είναι η κατάλληλη συγκυρία για τον Πορτογάλο άσο να "κρεμάσει" τώρα τα παπούτσια του. 

«Από πλευράς ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι καταστρώνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο από ότι λέγεται θα λειτουργήσει σε διαφορετικές βάσεις όσον αφορά το ρόστερ με στόχο πάντα την κατάκτηση τίτλων. Σε κάθε περίπτωση, όποιους ενδοιασμούς κι αν έχουν στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παίκτης ο Βιεϊρίνια. Δεν πρέπει να αφήσουν το θέμα να διαιωνίζεται.

Από εκεί και πέρα, πάντα είχα την άποψη πως μια εξαιρετική καριέρα αξίζει και ένα εξαιρετικό τέλος. Με δεδομένη την ηλικία του, την προσωπικότητά του, το ότι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά και το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον Βιεϊρίνια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Βιεϊρίνια καλείται να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει. Εγώ, αν ήμουν Βιεϊρίνια θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags