Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Τοπ ποδοσφαιριστές της Premier League θα παίξουν παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο
Ποδόσφαιρο
| 2020-04-10 04:29:00

Απίστευτο! Τοπ ποδοσφαιριστές της Premier League θα παίξουν παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο

Sportdog Team
Απίστευτο! Τοπ ποδοσφαιριστές της Premier League θα παίξουν παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο

Μερικοί εκ των κορυφαίων παικτών της Αγγλίας θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλον στις διακοπές του Πάσχα, αυτή την φορά όχι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά από τα σαλόνια των σπιτιών τους, καθώς θα λάβουν μέρος στο νέο τουρνουά της FIFA 20, το οποίο ξεκίνησε την Πέμπτη (9/04).

Με την πραγματική δράση να αναστέλλεται λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν να δώσουν κάποιο ματς το Σαββατοκύριακο, περίοδος που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ιδιαίτερα «φορτωμένη» για τους περισσότερους, μιας και τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο αποκορύφωμά τους.

Το #Footballsstayinghome Cup ανοίγει την αυλαία του την Παρασκευή (10/04) με 16 παίκτες να συμμετέχουν στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι. Μεταξύ τους, ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και η αμυντικός της Λιόν, Λούσι Μπρονζ.

Οι οπαδοί μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση στο Twitter και το YouTube της FA από το απόγευμα της Παρασκευής (16:00), με σχολιαστές τους πασίγνωστους, Μπράντον Σμιθ και Ρίτσαρντ Μπάρκλεϊ.

Άλλοι παίκτες που θα λάβουν μέρος είναι οι Τζέιντον Σάντσο, Μέισον Μάουντ, Κάλουμ Γουϊλσον, Τζέιμς Μάντισον, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, Τάμι Εϊμπραχαμ. Τοντ Κάντγουελ και Ράιν Σεσενιόν.

Η διοργάνωση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την άλλη εβδομάδα, ν επόμενη εβδομάδα, εκτιμάται πως θα ευαισθητοποιήσει το Εθνικό Ταμείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης το οποίο παρέχει βοήθεια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε εκείνα που βοηθούν ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την επιδημία του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags