10/04/20 - 08:21

Τί έκανες στη φυλακή Ρόνι; Ζωάρα ο Βραζιλιάνος – Τριπλασιάστηκε η ασφάλεια λόγω διακινητή ναρκωτικών

Sportdog Team
Τί έκανες στη φυλακή Ρόνι; Ζωάρα ο Βραζιλιάνος – Τριπλασιάστηκε η ασφάλεια λόγω διακινητή ναρκωτικών
721views 0shares

Ροναλντίνιο: Ο διευθυντής φυλακών στην Ασουνσιόν, Μπλας Βέρα, περιέγραψε στη βραζιλιάνικη σελίδα Veja τις 32 μέρες κράτησης του "Ρόνι".

Ροναλντίνιο είναι δυνατός χαρακτήρας. Μίλησα μαζί του πολλές φορές και μου έλεγε ότι ζούσε μια κατάσταση που θα μπορούσε να τύχει στον καθέναν. Μου έλεγε ότι πίστευε ότι για κάποιο λόγο του συνέβη αυτό.

Για μένα ήταν μια όμορφη εμπειρία, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδανικές οι συνθήκες γνωριμίας μου μαζί του. Δεν έπρεπε ν' αφησω τα συναισθήματα συμπάθειάς μου γι' αυτόν να με λυγίσουν, είχα ένα καθήκον να επιτελέσω.

Έχουμε δεχθεί κάθε λογής κρατούμενους, αλλά από το χώρο του ποδοσφαίρου ήταν πρώτη φορά. Έμεναν με τον αδελφό του σε άλλη περιοχή της φυλακής, μακριά από τους υπόλοιπους.

Δεν είχαν πρωινό εγερτήριο, αλλά εάν δεν ξυπνούσαν πολύ νωρίς το πολύ να μην μπορούσαν να πιουν καφέ. Το κελί τους ήταν 3x5 αλλά δεν είχε μπάρες, ούτε λουκέτο. Είχε δυο μονά κρεβάτια, τηλεόραση, ανεμιστήρα, μηχανή παγωτού και καφέ.

Του σύστηνα να περπατάμε. Την πρώτη φορά που έπαιξε futsal με τους άλλους κρατούμενους, όλα ξεκίνησαν από έναν περίπατο που κάναμε.

Μετά δεν τον σταματούσες. Γυμναζόταν κάθε μέρα. Πρώτα κόλλησε με το futsal και μετά με το ποδοβόλεϊ. Όταν έφεραν στη φυλακή τον μεγαλύτερο διακινητή ναρκωτικών της Παραγουάης, Χάρβις Χιμένες, αναγκαστήκαμε να τριπλασιάσουμε τα μέτρα ασφαλείας αυτού και του αδελφού του.

Η τουαλέτα είναι κοινόχρηστη και χρειαζόταν να περιμένει στην ουρά. Τις πρώτες ημέρες όλοι τον κοιτούσαν και απορούσαν πώς ο Ροναλντίνιο περίμενε στην ουρά για να πάει στην τουαλέτα", υποστήριξε ο Μπλας Βέρα.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ