Facebook Pixel Super League: Το γκολ του Μπορέλι που έκρινε ένα πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό!
| 2020-04-10 13:12:00

Το γκολ του Μπορέλι που έκρινε ένα πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό! Μπαλάρα η ΑΕΚ αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το γκολ του Μπορέλι που έκρινε ένα πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό! Μπαλάρα η ΑΕΚ αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Super League: Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα στις 10 Απριλίου

1990 Ο Παναθηναϊκός προηγείται δύο βαθμούς του Ολυμπιακού, όταν και οι δύο βρίσκονται στη Θεσσαλία. Οι «πράσινοι» νικούν στο Βόλο με 2-1 (62’ πέναλτι Μπόντα – 66’ πέναλτι Γεωργακόπουλος, 87’ σουτ Καλπάκης), ενώ ο Ολυμπιακός μένει στο 1-1 στη Λάρισα (30’ φάουλ Νασιάκος – 21’ σουτ Αναστόπουλος). Ο Παναθηναϊκός ξεφεύγει τρεις βαθμούς έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

1991

Ο Ολυμπιακός είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι η ώρα για τη δυσκολότερη αποστολή του στη σεζόν. Παίζει στην Τούμπα, όπου έχει να νικήσει από το 1969. Ούτε αυτή τη φορά θα τα καταφέρει, αφού ο ΠΑΟΚ επικρατεί με 3-2 (4’ κεφαλιά Αλεξίου, 65’, σουτ, 78’ σουτ Σκαρτάδος – 14’ κεφαλιά Σοφιανόπουλος, 83’ σουτ Κοφίδης). Είναι η τελευταία από τις 21 επισκέψεις του Ολυμπιακού που δεν νίκησε, καθώς ένα χρόνο αργότερα θα σπάσει την παράδοση.

1993

Το πρωτάθλημα των ανατροπών συνεχίζεται! Αφού η ΑΕΚ έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται πάλι στην κορυφή, το Σάββατο του Λαζάρου παίζει στην Τούμπα. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, η ΑΕΚ σκοράρει πρώτη, αλλά ο ΠΑΟΚ επικρατεί με 2-1 (54’ φάουλ, 78’ σουτ Λαγωνίδης – 52’ σουτ Αλεξανδρής). Μια μέρα μετά ο Παναθηναϊκός περνάει πάλι μπροστά, αλλά οι ανατροπές θα συνεχιστούν μέχρι να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

1996

Μετά το θρίαμβο του Άμστερνταμ και την ήττα από τον Ιωνικό, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και την υποδέχεται στο «Σπύρος Λούης». Ο αγώνας κρίνεται έντεκα λεπτά πριν από το τέλος, με μια κεφαλιά του Χουάν Χοσέ Μπορέλι, ο Παναθηναϊκός επικρατεί με 1-0 και περνάει πάλι μπροστά στη βαθμολογία, όπου μένει ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags