10/04/20 - 19:52

"Καυτές" ατάκες Πογέτ για ΑΕΚ - "Ό,τι έλεγα, το μάθαιναν οι δημοσιογράφοι"!

Sportdog Team
"Καυτές" ατάκες Πογέτ για ΑΕΚ - "Ό,τι έλεγα, το μάθαιναν οι δημοσιογράφοι"!
887views 0shares

AEK - Γκουστάβο Πογέτ: Στο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον πάγκο της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξή του στη Guardian.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε ειδική μνεία στο πόσο εύκολα διέρρεαν τα λόγια του στα αποδυτήρια της Ένωσης στον Τύπο, εκφράζοντας την έκπληξή του για το πόσο συχνό είναι αυτό το φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Οι εμπειρίες του Πογέτ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κάποιο πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ καθώς έχει προπονήσει στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Κίνα και την Ελλάδα. Τη χρονιά που πέρασε στην ΑΕΚ έζησε καταστάσεις που δεν είχε συναντήσει πουθενά: μπορεί την αποστολή της ομάδας να μην την ακολουθούσε διαρκώς ένα τηλεοπτικό συνεργείο αλλά και οι τοίχοι είχαν αυτιά", αναφέρεται στο σχετικό άρθρο.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός τονίζει: "Για δυο μήνες μιλούσα ελεύθερα στα αποδυτήρια και στις συναντήσεις που γινόντουσαν μέσα στην ομάδα και τα περισσότερα από όσα έλεγα διέρρεαν στον Τύπο, κάτι που είναι πολύ νορμάλ στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις την γλώσσα και έτσι δεν διαβάζεις εφημερίδες οπότε δεν το γνωρίζεις αυτό.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αναρωτήθηκα: «Ουάου! Γιατί δεν μου το είπατε ότι ισχύει αυτο;». Και μου απάντησαν: «Εδώ αυτό είναι νορμάλ». Ήταν μέρος της ζωής".

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ