10/04/20 - 20:30

Τρομερό μήνυμα της ΑΕΚ- "Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερό μήνυμα της ΑΕΚ- "Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ" (ΦΩΤΟ)
501views 0shares
TAGS

ΑΕΚ: Έκκληση στον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι τους έκανε η Ένωση.

Μέσω ενός μηνύματος στα social media και με αφορμή τον ηλικιωμένο κύριο που βγήκε από το σπίτι για να δει την «Αγιά Σοφιά» οι Κιτρινόμαυροι ζήτησαν από τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του.

«Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία όλων! Την ίδια έχουμε και εμείς! Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ, τώρα που το γήπεδό μας είναι πλέον εκεί που οι πρόγονοί μας έστησαν τη ζωή τους και άρχισαν να μιλούν για την ιστορία μας... Όμως προέχει η υγεία όλων μας! Μένουμε σπίτι για να μπούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας. Εκεί είναι και θα μας περιμένει. Όπως άλλωστε είπε ο θεμελιωτής και εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου... «τα τείχη της Αγιά Σοφιάς θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά», αναφέρει το μήνυμα της ΑΕΚ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία όλων! Την ίδια έχουμε και εμείς! Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ, τώρα που το γήπεδό μας ειναι πλέον εκεί που οι πρόγονοί μας έστησαν τη ζωή τους και άρχισαν να μιλούν για την ιστορία μας... Όμως προέχει η υγεία όλων μας! Μένουμε σπίτι για να μπούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας. Εκεί είναι και θα μας περιμένει. Όπως άλλωστε είπε ο θεμελιωτής και εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου... «τα τείχη της Αγιά Σοφιάς θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά»!#aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #ourcity #agiasofia #neafiladelfia #weareback #μένουμε_σπίτι

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ