Facebook Pixel Άρης: Τρελαίνονται στη Θεσσαλονίκη με top άσο
| 2020-04-10 22:05:00

Τρελαίνονται στη Θεσσαλονίκη με top άσο - Άλλα λέει και άλλα κάνει; - Ζήτησε τρελά λεφτά!

Sportdog Team
Τρελαίνονται στη Θεσσαλονίκη με top άσο - Άλλα λέει και άλλα κάνει; - Ζήτησε τρελά λεφτά!

Άρης: Τα οικονομικά δεδομένα είναι "σφιχτά" για τον Άρη εξαιτίως των σημαντικών απωλειών λόγω κορωνοϊού και είναι λογικό το μέλλον ορισμένων υψηλόμισθων παικτών να τίθεται εν αμφιβόλω.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το φετινό καλοκαίρι και αμείβεται με 550.000 ετησίως χωρίς να υπολογίζουμε τα μπόνους.

Με τα τωρινά δεδομένα, η παραμονή του Νιγηριανού στράικερ στη Θεσσαλονίκη είναι στον... αέρα. Η ομάδα δεν μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο ανάλογο με του φετινού, ενώ ακούγονται πολλά σχετικά με το αν οι Κιτρίνοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον παίκτη ή όχι.

Ο διεθνής άσος γνωρίζει πολύ καλά το πώς έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες και παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να του γίνει "ψαλίδι", πλήροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος και το περιβάλλουν διατρανώνουν πως θέλει να παραμείνει στον Άρη. Την ίδια στιγμή, πάντως, κυκλοφορεί στην πιάτσα των ατζέντηδων η φήμη πως τουρκική ομάδα προσέγγισε τον Ιντέγε, με τον παίκτη να ζητά περίπου 2,5 εκατομμύρια για δύο χρόνια προκειμένου να υπογράψει!

Καταλαβαίνει κανείς πως πρόκεται για αντικρουόμενες πληροφορίες, που έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα απορίας σχετικά με τις προθέσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags