Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: Μάχη για τον παικταρά
| 2020-04-10 23:12:00

Μάχη για τον παικταρά - "Φτύνει" Άρη και... Παναθηναϊκό για απίθανη ομάδα; - Του στρώνουν χρυσάφι!

Sportdog Team
Μάχη για τον παικταρά - "Φτύνει" Άρη και... Παναθηναϊκό για απίθανη ομάδα; - Του στρώνουν χρυσάφι!

Άρης - Παναθηναϊκός: Παρά τα ζόρικα οικονομικά δεδομένα, οι άνθρωποι του Άρη καταβάλλουν προσπάθεια να κρατήσουν στην ομάδα κάποιους βασικούς παίκτες, με τον Μπρούνο Γκάμα να αποτελεί βασική προτεραιότητά τους.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου τελειώνει το καλοκαίρι και οι Θεσσαλονικείς κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τον βιρτουόζο μέσο να ανανεώσει. Εκτός από βασικός στα πλάνα του Ένινγκ, ο Γκάμα θεωρείται σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και στον Άρη απεύχονται να τον χάσουν δίχως χρηματικό αντίτιμο.

Την ίδια στιγμή, στα ρεπορτάζ κυκλοφορεί η πληροφορία ότι τον παίκτη φιλοδοξεί να "κλέψει" ο Παναθηναϊκός, όπως συνέβη με τον Φραν Βέλεθ.

Πάντως, οι Πράσινοι δεν φαίνεται να αποτελούν τον μοναδικό "μνηστήρα" του Γκάμα, για τον οποίο "ψιθυρίζεται" πως υπάρχει ενδιαφέρον από τα Εμιράτα!

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το αν υπάρχει πρόταση ακόμα ή όχι, οι εν λόγω πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά του παίκτη και φυσικά αποτελούν σημαντικό παράγοντα που θα πρέπει να "ζυγίσει" προτού πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Θα μείνει στον Άρη, θα πάει στον Παναθηναϊκό ή θα αποχαιρετήσει την Ελλάδα για τα πετροδόλαρα; Η απάντηση προσεχώς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags