Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άγρια επίθεση Καραπαπά σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: "Αδελφάκια – Ο Ολυμπιακός θέλει να…" (ΦΩΤΟ)
| 2020-04-11 00:05:00

Άγρια επίθεση Καραπαπά σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: "Αδελφάκια – Ο Ολυμπιακός θέλει να…" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άγρια επίθεση Καραπαπά σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: "Αδελφάκια – Ο Ολυμπιακός θέλει να…" (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που θέλουν να λήξει άμεσα η σεζόν, κάνοντας λόγο για... αδερφάκια που δεν τους νοιάζει ούτε ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς, έγραψε στο Instagram: «Κάτι για τα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί με ρωτάτε πολλοί: Τα αδερφάκια τα καλά, συμφωνούν σε όλα, βλέπω. Μετά τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητάει να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα ως μη γενόμενα.

Δηλαδή, σαν να μη μόχθησε κανείς αυτή τη χρονιά, να τα σβήσουμε όλα. Όχι. Δεν τους έπιασε ο πόνος για την κοινωνία, ούτε ο ιός τους ένοιαξε. Ούτε, φυσικά, τα αθλήματα! Εδώ η ομάδα της περιοχής των Αμπελοκήπων έχει να παίξει δέκα χρόνια Ευρώπη! Τα φιλαράκια τα νοιάζει ΜΟΝΟ ΕΝΑ: Να μην πάρει τους τίτλους ο Ολυμπιακός.

Πάμε, τώρα, να δούμε τι μας νοιάζει εμάς; Μας νοιάζει να εξαντληθούν τα περιθώρια με ασφάλεια για όλους, να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ. Αν, όμως, η πανδημία δεν κοπάσει και τα Πρωταθλήματα διακοπούν οριστικά, τότε να τιμηθεί η προσπάθεια αθλητών και ομάδων σύμφωνα με το δίκαιο και αναλογικά με τη θέση που κατέκτησαν μέχρι τη διακοπή. Τα πράγματα είναι απλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags