Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μανθάτης αναφέρθηκε στο μέλλον του και στο πόσο του αρέσει το κυπριακό πρωτάθλημα.
| 2020-04-11 10:26:00

Τρομερές αποκαλύψεις από άσο του Ολυμπιακού – Τι είπε για το μέλλον του και τον Άρη!

Sportdog Team
Τρομερές αποκαλύψεις από άσο του Ολυμπιακού – Τι είπε για το μέλλον του και τον Άρη!

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μανθάτης αναφέρθηκε στο μέλλον του και στο πόσο του αρέσει το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο άσος των Ερυθρόλευκων αγωνίζεται στην Ανόρθωση με μορφή δανεισμού και μίλησε για μέλλον του και αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 FM:

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο: «Η Κύπρος και η Ελλάδα πάνε χέρι-χέρι, δεν κάνουμε και εμείς προπονήσεις και ψάχνουμε λύση για να ξεκινήσουμε προπονήσεις σε μικρά γκρουπ. Η χώρα εδώ είναι πιο μικρή και ίσως έπρεπε να δράσουμε πιο δραστικά και πιο γρήγορα. Φοβούνται το Πάσχα και στην Κύπρο και δεν θέλουν να ρισκάρουν να βγούμε έξω».

Για το πως γίνονται οι προπονήσεις και τα σχέδια για το μέλλον του: «Μιλάμε κάθε ημέρα με τους γυμναστές για να βγάζουμε το πρόγραμμα ασκήσεων μας. Βγαίνει ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ένα πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι περισσότεροι στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν και να βγει ο πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν έχουμε κάποια επαφή για μείωση συμβολαίων σε εμάς. Εμένα το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάϊο και με τον Ολυμπιακό έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Ανόρθωση και μου αρέσει ιδιαίτερα το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και μετά να αποφασίσω. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένας πολύ καλός προπονητής με νοοτροπία νικητή που το περνάει αυτό και σε εμάς τους παίκτες.

Για τα σενάρια που τον έφερναν στον Άρη: «Δεν είχα κάνει επαφές με στόχο να έρθω στον Αρη, δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags