Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Γκιλιέρμε έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού
| 2020-04-11 10:42:00

Απίθανες ατάκες Γκιλιέρμε – Πιστεύει στην πρόκριση στον τελικό – Το μήνυμα στους οπαδούς

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Γκιλιέρμε – Πιστεύει στην πρόκριση στον τελικό – Το μήνυμα στους οπαδούς

Ολυμπιακός: Ο Γκιλιέρμε έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είπε στους οπαδούς πως σύντομα όλοι πάλι θα είναι μαζί.

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού αλλά και τι συμβαίνει στη χώρα του και στην Ισπανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Κόκκινο Πρωταθλητή»:

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού πριν προκύψει ο κορωνοϊός: «Το τέλος της σεζόν το φαντάζομαι με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεού θέλοντος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να προκριθούμε και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Έχουμε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία. Πρέπει να σκεφτόμαστε μεγάλα πράγματα, να πάμε στην επόμενη φάση και γιατί όχι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Νομίζω ότι είναι και αυτό ένας στόχος μας. Όλοι ξέρουμε πως βρισκόμασταν σε πάρα πολύ καλή στιγμή και θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην ίδια κατάσταση»

Για την καθημερινότητά του: «Περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στο σπίτι με τη γυναίκα μου, με το παιδί μου και με τον πεθερό μου, ο οποίος βρίσκεται εδώ. Δεν κατάφερε να φύγει για τη Βραζιλία εξαιτίας της πανδημίας. Περνάω το χρόνο μου κάνοντας προπόνηση, παίζοντας με το παιδί μου. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε. Δεν είναι εύκολο γιατί μέσα στο σπίτι δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές. Είμαι λοιπόν στο σπίτι με την οικογένειά μου, παίζω με το παιδί μου και κάνω τις προπονήσεις μου, οι οποίες δεν πρέπει να σταματήσουν»

Για την κατάσταση στην Ισπανία και τη Βραζιλία: «Στην Ισπανία έχω μιλήσει με πολλούς φίλους μου. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και πολύ στενάχωρη Στη Βραζιλία το θέμα δεν έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις όπως στην Ευρώπη. Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχει φόβος γιατί στην πατρίδα μου ίσως δεν παίρνουν τα πράγματα τόσο σοβαρά. Αντιμετωπίζουν την πανδημία σαν να είναι μία γρίπη και ακόμα η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Φοβάμαι, όμως, ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Δόξα τω Θεώ η οικογένειά μου παίρνει μέτρα προφύλαξης και είναι όλοι καλά, όπως και οι φίλοι μου στην Ισπανία»

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της ομάδας του: «Αυτό που θέλω να πω στους φίλους του Ολυμπιακού είναι καταρχήν να προσέχουν πολύ για όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση. Θέλω να τους πω ότι όλα θα περάσουν, θα είμαστε ξανά όλοι μαζί, θα ξαναγυρίσουμε στις προπονήσεις μας, θα ξαναπαίξουμε αγώνες σε γεμάτα στάδια! Χρειάζεται μόνο να περιμένουμε λίγο και σύντομα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε και πάλι μαζί για να τελειώσουμε αυτή την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags