Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Πολλές φορές λειτουργούσε ως μονάδα - Έκανε αυτά που ήθελε"
| 2020-04-12 02:21:00

Ατάκες-φωτιά για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Πολλές φορές λειτουργούσε ως μονάδα - Έκανε αυτά που ήθελε"

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Πολλές φορές λειτουργούσε ως μονάδα - Έκανε αυτά που ήθελε"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ο Μάικ Φίλαν κατά το διάστημα που αγωνιζόταν στους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν βοηθός προπονητή του Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ πως κατάφεραν να τον βελτιώσουν και να τον κάνουν αυτό που είναι σήμερα.

«Ο Ρονάλντο από τότε που ήρθε στη Γιουνάιτεντ ξεχώριζε από τις πρώτες ημέρες. Ήταν σαν "σφουγγάρι". Ήθελε συνέχεια να μαθαίνει καινούρια πράγματα από τους προπονητές του. Πολλές φορές όμως δεν του άρεσε αυτά που άκουγε. Πολλές φορές λειτουργούσε ως μονάδα. Έπρεπε να τον πείσουμε να γίνει πιο ομαδικός παίκτης.

Στις προπονήσεις του λέγαμε να κάνει ορισμένα πράγματα και δεν τα έκανε. Έκανε αυτά που ήθελε. Τελικά με πείσμα και υπομονή το κατάφερε. Δεν ισχυρίζομαι πως εμείς δημιουργήσαμε τον Κριστιάνο αλλά η μεγαλύτερη επιρροή του ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτή που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags