Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παϊτίμ Κασάμι: Ανατροπή με την "καψούρα"! Δεν χάλασε του κλεισμένου - Έτσι πιάνει λιμάνι - Περίπτωση... κουφέτο!
| 2020-04-13 14:55:00

Ανατροπή με την "καψούρα"! Δεν χάλασε του κλεισμένου - Έτσι πιάνει λιμάνι - Περίπτωση... κουφέτο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με την "καψούρα"! Δεν χάλασε του κλεισμένου - Έτσι πιάνει λιμάνι - Περίπτωση... κουφέτο!

Ολυμπιακός - Παίτίμα Κασάμι: Παρουσιάστηκε ως ανατροπή η είδηση της συμφωνίας του Κασάμι με τον πρόεδρο της Σιόν για παραμονή του στο δυναμικό της ελβετικής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν (όποτε και αυτό προκύψει). Ετσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – τα οποία για την ιστορία δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από τη διοίκηση του ελβετικού συλλόγου – αποφεύχθηκε η δικαστική διαμάχη του προέδρου της Σιόν, Κριστιάν Κοσταντέν με τους 8 ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων κατήγγειλε στο ξεκίνημα της κρίσης της πανδημίας επειδή αρνήθηκαν να δεχτούν μείωση αποδοχών.

Αυτό παρουσιάστηκε ως ανατροπή στο θέμα της πιθανής επιστροφής του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό. Καμία σχέση. Ο διεθνής Ελβετός μέσος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Σιόν. Απλώς συμφώνησε με την ομάδα να μην ακολουθηθεί δικαστική διαμάχη και οι δύο πλευρές να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους κανονικά όταν και εφόσον λήξει η φετινή σεζόν. Και τότε, ο Κασάμια να αποχωρήσει (αν το επιθυμεί), διατηρώντας φυσικά – όπως έχει το δικαίωμα άλλωστε – από την 1η Ιανουαρίου το δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί!

Προφανώς συνεπώς και δεν μιλάμε για ανατροπή. Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να τον θέλουν. Ειδικά μάλιστα μια πολύ συγκεκριμένη (παρα)διοικητική τάση, η οποία έχει τη δύναμη για να τον «περάσει». Μιλάμε άλλωστε για μια περίπτωση… κουφέτο! Παίκτης που ξέρει την ομάδα και το περιβάλλον, παίκτης που είναι σε καλή ηλικία, προέρχεται από καλές σεζόν, είναι ελεύθερος (και συνεπώς δεν κοστίζει), δεν έχει τρελές οικονομικές απαιτήσεις και θα έρθει (αν και εφόσον έρθει) γνωρίζοντας πως θα είναι παίκτης rotation και όχι αναντικατάστατος, καλύπτοντας πάντως – έτσι κι αλλιώς – την πάγια ανάγκη του Ολυμπιακού για να αποκτηθεί ένας ακόμη χαφ το καλοκαίρι, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με πιθανές πωλήσεις μέσων των «ερυθρόλευκων».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιτσιρικά από τη Β΄ Εθνική θέλει ο Ολυμπιακός - Σκίζει τα αντίπαλα δίχτυα - "Κλέβει" από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags