Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Έξαλλοι με Βαγιαννίδη! Απίστευτη πρόταση Αλαφούζου
| 2020-04-13 18:50:00

Έξαλλοι με Βαγιαννίδη! Απίστευτη πρόταση Αλαφούζου - "Προκαλεί" στην πανδημία - Τον "τρώνε";

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλοι με Βαγιαννίδη! Απίστευτη πρόταση Αλαφούζου - "Προκαλεί" στην πανδημία - Τον "τρώνε";

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Στα όρια τους φαίνεται πως είναι αρκετοί στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Για την ακρίβεια, όχι με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά με τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα και διαρροές που «χρεώνονται» στο… ομιλητικότατο περιβάλλον του 18χροου ακραίου μπακ με συχνότητα που παραπέμπει σε… επίκαιρα άλλης εποχής.

Στο παρελθόν είχαν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις για εγκράτεια και περιορισμό. Ειδικά εφόσον είχαν υπάρξει συγκεκριμένες επαφές και επικοινωνία απ’ ευθείας του Γιάννη Αλαφούζου με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, στις οποίες και συμφωνήθηκε το πλαίσιο για την έκτοτε επικοινωνία, κατατέθηκε μια εντυπωσιακή πρόταση (για τα δεδομένα του συλλόγου, αλλά και το background του ίδιου του ποδοσφαιριστή) και συμφωνήθηκε η απάντηση να δοθεί, χωρίς καμία βιασύνη, εν ευθέτω χρόνω.

Μεσολάβησε όμως ο κορωνοϊός. Και μοιραία, δεν έχει υπάρξει καμία έκτοτε επικοινωνία και επαφή. Όχι όμως μόνο με έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει παίξει 1-2 επαγγελματικά παιχνίδια στην καριέρα του, αλλά ούτε – για παράδειγμα – με τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να «φιξαριστεί» η παραμονή του!

Και όμως, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να διαβάζουν δημοσιεύματα «ακτινογραφίες» της ανησυχίας και της βιασύνης του περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή, με τα οποία εκδηλώνεται η μέχρι και… απογοήτευση (!) για την κατάσταση και την έλλειψη επικοινωνίας, παραγνωρίζοντας τελείως τα πρωτόγνωρα και κοσμοϊστορικά που ζει ο πλανήτης, αλλά ακόμη ακόμη και την ιεραρχία στις όποιες επαφές (που έτσι κι αλλιώς οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν έχουν).

Και, εντέχνως, γίνονται υπομνήσεις των «πολλών προτάσεων» που έχει ο Βαγιαννίδης από το εξωτερικό και πως ετοιμάζεται – όπως άλλωστε το κάνει από τον… Νοέμβριο – να συμφωνήσει  με μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Μέσω του sportdog έχει καταγραφεί και στο παρελθόν η εντονότατη ενόχληση των υπεύθυνων του Παναθηναϊκού για τον επικοινωνιακό (και όχι μόνο) χειρισμό της υπόθεσης από την πλευρά Βαγιαννίδη, πλέον όμως είμαστε πολύ κοντά στο να ξεφύγουμε από το επίπεδο της «ενόχλησης» και να περάσουμε σε αυτό της αδιαφορίας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπουρλότο" στο ελληνικό μπάσκετ – Ανεβαίνει Α1 από το… παράθυρο ο Ολυμπιακός – Τι θα κάνει ο ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags