Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή απαξίωση για διεθνή Έλληνα - "Ποιος είναι αυτός... Δεν τον θέλουμε" - "Κλαίνε" στην ΑΕΚ!
| 2020-04-14 10:45:00

Τρελή απαξίωση για διεθνή Έλληνα - "Ποιος είναι αυτός... Δεν τον θέλουμε" - "Κλαίνε" στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή απαξίωση για διεθνή Έλληνα - "Ποιος είναι αυτός... Δεν τον θέλουμε" - "Κλαίνε" στην ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Για τον Κώστα Γαλανόπουλο ο sportdog είχε αναλυτικό ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες, εστιάζοντας στο ότι όπως οι Λιβάγια, Ολιβέιρα έτσι κι αυτός έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του, οπότε όπως και στους διαφημισμένους συμπαίκτες του και για τον ίδιο η ΑΕΚ θα πρέπει να δει τι θα κάνει άμεσα. Κοινώς, είτε ανανέωση είτε πώληση.

Από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ως βάση, διέρρευσαν διάφορα σενάρια αναφορικά με το στάτους και το μέλλον του «Γαλανό». Πρώτον, ως προς την ιατρική του κατάσταση, αφού βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανόδου από τον σοβαρό του τραυματισμό δεύτερον ως προς τις δεδομένες προθέσεις της Ενωσης να του επεκταθεί το συμβόλαιο και τρίτον ως προς την πάγια δραστηριότητα του ατζέντη του, του Πολ Κουτσολιάκου στη Γερμανία προκειμένου να αξιοποιήσει τη συγκυρία να εκπροσωπεί έναν εν ενεργεία διεθνή, χαμηλόμισθο (οριακά περισσότερα από 100.000 ευρώ οι απολαβές του), ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Μια από τις ομάδες που αναφέρθηκε ως σφόδρα ενδιαφερόμενη η Μάιντς. Ο «σκύλος» πήρε το… κόκκαλο και ψάχτηκε, απευθυνόμενος κατ’ ευθείαν σε υψηλόβαθμό στέλεχος του οργανογράμματος του γερμανικού συλλόγου, εντεταλμένο με μεταγραφικές υποθέσεις. Η απάντηση του, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης: «Δεν έχουμε το παραμικρό ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή (σ.σ. ούτε καν το όνομα του δεν επανέλαβε στην επικοινωνία που είχαμε). Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ούτε έχουμε κάνει την παραμικρή κρούση προς τον ίδιο ή την ομάδα του και πως δεν πρόκειται να κινηθούμε για την απόκτηση του. Δεν μας ενδιαφέρει», το απολύτως σαφές και «ξερό» σχόλιο του εν λόγω υπευθύνου της Μάιντς, την οποία και προφανώς θα πρέπει να ξεγράψουμε απ’ οτιδήποτε συνδέεται με τον Γαλανόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-σεισμός στην ΑΕΚ - Θα επιστρέψει ο λατρεμένος της εξέδρας; Θα παραμιλάει η γεμάτη Αγιά Σοφιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags