Facebook Pixel ΑΕΚ: Ρεπορτάζ Κετσετζόγλου για Σκόκο
| 2020-04-14 14:53:00

Ρεπορτάζ "Κέτσε" για Σκόκο - "Κανείς δεν φέρθηκε όπως αυτός" - Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής

Sportdog Team
Ρεπορτάζ "Κέτσε" για Σκόκο - "Κανείς δεν φέρθηκε όπως αυτός" - Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής

ΑΕΚ: Σενάρια από την Αργεντινή φέρνουν ξανά τον Νάτσο Σκόκο στο στόχαστρο της Ένωσης, όμως ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί μάλλον απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξεχνά πέρα από την κλάση του Αργεντινού και τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην ΑΕΚ.

«Δύσκολο να γίνει κάτι με τον Σκόκο. Είναι πλέον κοντά στα 35, ενώ στην Αργεντινή λένε πως η Νιούελς θέλει να κλείσει εκεί την καριέρα του και θα του προσφέρει διετές ή ακόμη και τριετές συμβόλαιο. Η ΑΕΚ είχε προσπαθήσει να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι του 2017, δεν τα κατάφερε και δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί ξανά μαζί του. Πάντα όμως υπάρχει ξεχωριστή σχέση μαζί του και είναι ένα παιδί που έχει φερθεί καταπληκτικά στην ΑΕΚ. Ενώ έμενε ελεύθερος, έκανε νέο συμβόλαιο για να πάρει λεφτά από την πώλησή του στην Αλ Αΐν η ομάδα, κάτι που δεν έκανε κανένας, ακόμη και Έλληνας. Η ομάδα πήρε 2 εκατ. ευρώ από την μεταγραφή του σε μια πολύ δύσκολη περίοδο», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για το αν η ΑΕΚ θα αποκτήσει αριστερό μπακ και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα; «Δεν έχει γίνει κρούση για νέο συμβόλαιο στον Χουλτ, άρα λογικά αποχωρεί και η ομάδα ψάχνεται για αριστερό μπακ. Ο Λόπες έχει συμβόλαιο. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ινσούα, δεν πιστεύω πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον συγκεκριμένο παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags