Facebook Pixel Ζοσέ Μουρίνιο: Παίκτες κλαίνε επειδή απολύθηκε
| 2020-04-14 17:54:00

Δεν το περίμενε κανείς! Κλάμα για τον Μουρίνιο από ποδοσφαιριστές

Sportdog Team
Δεν το περίμενε κανείς! Κλάμα για τον Μουρίνιο από ποδοσφαιριστές

Ζοσέ Μουρίνιο: Υπήρχε στιγμή που κάποιοι έκλαψαν για τον Πορτογάλο τεχνικό. Πότε; Όταν απολύθηκε από την Τσέλσι.

Ο Στιβ Σίντουελ αναφέρθηκε στη μέρα που οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι ενημερώθηκαν για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και αποκάλυψε ότι ορισμένοι από αυτούς- και μάλιστα μεγάλα ονόματα- ξέσπασαν σε κλάματα!

Ο παλαίμαχος Άγγλος μέσος που ξεπετάχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ, έπαιξε στους «μπλε» του Λονδίνου και πέρασε από ομάδες όπως οι Φούλαμ, Άστον Βίλα, Στόουκ, Μπράιτον και Ρέντινγκ, βρισκόταν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην πρώτη θητεία του Ζοσέ Μουρίνιο εκεί.

Λόνγκσταφ: Από τους πιο χαμηλόμισθους στην Premier κι όμως προσφέρει για τους γιατρούς!

Ο «special one» έπειτα από το back-to-back που έκανε στα πρωταθλήματα το 2005 και το 2006, άρχισε να παρουσιάζει το... σύνδρομο των δυόμιση σεζόν και το 2007 απολύθηκε.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα αντιληφθεί κάποια ένταση πριν από την απόλυσή του. Ναι μεν υπήρχαν δημοσιεύματα στον Τύπο, αλλά δεν το αισθανόσουν στο εσωτερικό της Τσέλσι. Οι παίκτες ήταν όλοι ενωμένοι και κανείς δεν ήταν εναντίον του. Δεν είχε χάσει τ' αποδυτήρια. Τη μέρα που τον απέλυσαν, πήγαινα τη γυναίκα μου στο αεροδρόμιο και το άκουσα στο ραδιόφωνο. “Τώρα τι θα γίνει;” σκέφτηκα...

Έπειτα μας κάλεσαν όλους σε meeting στο προπονητικό του Cobham. Ήταν πολύ περίεργο να βλέπεις τον Μουρίνιο ν' αποχαιρετά τους παίκτες. Δεν ακουγόταν κιχ... Αισθανόσουν ότι κάποιος είχε πεθάνει! Έβλεπες παίκτες όπως οι Ντρογκμπά, Λάμπαρντ και Τέρι να κλαίνει στο πάτωμα! Με επηρέασε κι εμένα όλη αυτή η εικόνα, ήταν πολύ περίεργο. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο αργότερα εκείνη τη μέρα και τον ευχαρίστησα που με είχε πάρει στην Τσέλσι και του εξέφρασα τη λύπη μου που δεν προλάβαμε να συνεργαστούμε όσο θα ήθελα» ήταν τα λόγια του Σίντουελ στην ιστοσελίδα «The Athletic».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags