Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Ατάκα-φωτιά για Σάσα και Ολυμπιακό
| 2020-04-14 22:04:00

Ατάκα-φωτιά για Σάσα και Ολυμπιακό - "Με τέτοια λεφτά βρίσκει..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά για Σάσα και Ολυμπιακό - "Με τέτοια λεφτά βρίσκει..."

Ολυμπιακός - Άρης: Στην πιθανότητα αποχώρησα αποχώρησης του Λούκας Σάσα από τον Άρη λόγω του φημολογούμενου ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Πέτρος Πασσαλής.

Ο παλαίμαχος άσος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5 και εξέφρασε την άποψη πως ο Βραζιλιάνος είναι απαραίτητος για τον Άρη. Επεσήμανε όμως πως αν πωληθεί στον Ολυμπιακό με τη ρήτρα του ενός εκατομμυρίου ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, τότε το εν λόγω ποσό θα επιτρέψει στους Θεσσαλονικείς να βρουν άξιο αντικαταστάτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σάσα: «Ο Λούκας Σάσα ήρθε πέρσι το καλοκαίρι και έδειξε από την αρχή πως αποτελεί αξιόπιστη μονάδα για τον Άρη. Από τη στιγμή που η ομάδα θέλει να χτίσει έναν κορμό πάνω στον οποίο θα βασιστεί και την επόμενη περίοδο, το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής. Από την άλλη πλευρά, όταν ηχούν οι “σειρήνες” και παρουσιάζεται μια ομάδα με καλύτερη, σύμφωνα με την οπτική του παίκτη, προοπτική, είναι δύσκολο να κρατηθεί προσγειωμένος. Όταν ξεσηκωθεί ένας παίκτης είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση αυτό που κοιτάει μια ομάδα είναι να αποκομίσει τα καλύτερα οικονομικά οφέλη. Καμία ομάδα δεν μπορεί να σταθεί σε έναν παίκτη. Και ο Σάσα ήρθε το καλοκαίρι στη θέση του Σιώπη και τα πήγε ακόμη καλύτερα».

Για τη ρήτρα ενός εκατομμυρίου ευρώ: «Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του. Έτσι όπως είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πολύ πιο εύκολα βρίσκεις αμυντικό χαφ, μεσοαμυντικό ή πλάγιο μπακ από ότι έναν επιθετικό με ικανότητα στο σκοράρισμα. Ένα εκατομμύριο για έναν αμυντικό μέσο είναι πολύ καλό ποσό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags