Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινούν τα λόγια του Κασίγιας – Η τρομερή ανάρτησή του στα social media (ΦΩΤΟ)
| 2020-04-16 04:19:00

Συγκινούν τα λόγια του Κασίγιας – Η τρομερή ανάρτησή του στα social media (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκινούν τα λόγια του Κασίγιας – Η τρομερή ανάρτησή του στα social media (ΦΩΤΟ)

Ο Ίκερ Κασίγιας σχολίασε το πόσο πολύ του λείπει η αγωνιστική δράση από τότε που αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Ισπανός πορτιέρε πριν από περίπου ένα χρόνο υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρότι ανάκαμψε δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τερματοφυλάκων, η οποία ήταν χθες ο Ικέρ Κασίγιας με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν μπορεί να κάνει πλέον αυτό που αγαπάει από μικρό παιδί: Να είναι τερματοφύλακας.

«Αυτή η φωτογραφία μου στάλθηκε εδώ και πολύ καιρό. Μου άρεσε πολύ. Μου άρεσε γιατί αντανακλά την πραγματικότητα που μερικές φορές δεν φαίνεται. Κάποιος μπορεί να ξεχάσει την πορεία που έχει διανύσει όταν φτάνει να εκπληρώσει τα όνειρά του. Από νεαρή ηλικία μαθαίνεις να αισθάνεσαι μόνος και υπεύθυνος. Με κρύο ή ζέστη. Με βροχή ή ήλιο. Σήμερα είναι η μέρα μας. Πάνε 11 μήνες και 14 ημέρες που δεν μπορώ να αφιερωθώ σε αυτό που μου άρεσε περισσότερο από τότε που ήμουν μικρός, να είμαι τερματοφύλακας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta foto me la mandaron hace tiempo. Me gustó mucho. Me gustó porque refleja la realidad que a veces no se ve. Uno mismo puede llegar a olvidarse del camino recorrido cuando llegas a cumplir tus sueños. Ya desde pequeño aprendes a sentirte solo y responsable. Con frío o calor. Con lluvia o sol. Hoy es nuestro día. Hace 11 meses y 14 días que no puedo dedicarme a lo que más me ha gustado desde pequeñito, ser portero. #felizdiadelportero⚽ #buenasnochesmundo

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags