Facebook Pixel Sportdog.gr | Έντονες ενστάσεις για την απόφαση της Έφεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης – "Δεν είναι ομόφωνη - Αν υπήρχε..."
| 2020-04-15 16:48:00

Έντονες ενστάσεις για την απόφαση της Έφεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης – "Δεν είναι ομόφωνη - Αν υπήρχε..."

Sportdog Team
Έντονες ενστάσεις για την απόφαση της Έφεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης – "Δεν είναι ομόφωνη - Αν υπήρχε..."

ΠΑΟΚ: Ο Λάκης Σημαιοφορίδης σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων η οποία αποφάσισε να διατηρήσει το -7 για τον Δικέφαλο.

Ο νομικός και πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε τις ενστάσεις του και ανέφερε πως εάν η απόφαση είναι δεσμευτική τότε γιατί υπήρξε ακροαματική διαδικασία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 FM:

«Μιλάμε για μια απόφαση, η οποία δεν είναι ομόφωνη. Υπάρχει η αντίθετη άποψη του κ. Βόκα, ενός προέδρου εφετών, ο οποίος διατυπώνει μια σωστή, κατά τη γνώμη μου, θέση. Λέει ότι η απόφαση της ΕΕΑ δεν μπορεί να είναι δεσμευτική, αλλά αποτελεί μια γνωμοδοτική κρίση που τίθεται στην κρίση ενός δικαστηρίου. Ο ισχυρισμός του Ολυμπιακού και των υπολοίπων πως η απόφαση της ΕΕΑ είναι δεσμευτική αποτελεί ένα τεράστιο λάθος. Αν υπάρχει δεσμευτικότητα ποιος ο λόγος που έγινε μια ολόκληρη διαδικασία τόσο στο πειθαρχικό όργανο της Super League όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων; Απλά και μόνο για να επιβληθεί η ποινή; Δεσμευτικότητα σημαίνει ότι το αρμόδιο όργανο απλά επικυρώνει τη διάγνωση της ΕΕΑ. Αν υπήρχε δεσμευτικότητα, γιατί έγινε ακροαματική διαδικασία; Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα γνωστά ζητήματα για το πώς η υπόθεση αντιμετωπίστηκε στην ΕΕΑ. Έπρεπε να τεθεί το ζήτημα του τρόπου αντικατάστασης των μελών της Επιτροπής. Γιατί δεν έγινε από τους ήδη υπάρχοντες στον κατάλογο αναπληρωτές; Σύμφωνα με τον νόμο, έχουν τα ίδια προσόντα με τα τακτικά μέλη. Γιατί ενώ η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με επτά μέλη, υπήρξαν δύο μέλη που δεν ψήφισαν;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags