Facebook Pixel Sportdog.gr | Να τι συμβαίνει με ΠΑΟ-Βέλεθ – Τι είπε γνωστός ρεπόρτερ της ομάδας – Εκεί θα γίνει προετοιμασία
| 2020-04-16 13:18:00

Να τι συμβαίνει με ΠΑΟ-Βέλεθ – Τι είπε γνωστός ρεπόρτερ της ομάδας – Εκεί θα γίνει προετοιμασία

Sportdog Team
Να τι συμβαίνει με ΠΑΟ-Βέλεθ – Τι είπε γνωστός ρεπόρτερ της ομάδας – Εκεί θα γίνει προετοιμασία

Καμία επαφή δεν έχει γίνει τούτη την ώρα τουλάχιστον, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φραν Βέλεθ προκειμένου να υπάρξει αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων της συμφωνίας των δύο πλευρών, όπως γράφτηκε, σύμφωνα με όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το δικό μας, δεν υπήρξε επαφή του Παναθηναϊκού με τον Βέλεθ για μείωση των αποδοχών του, της τάξης του 30% όπως γράφτηκε. Ο Ρόκα έχει μιλήσει με τον παίκτη, αλλά απλά τον πήρε για να δει πως είναι η οικογένειά του. Δεν το αποκλείω να συμβεί, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι», τόνισε πεί του θέματος ο ρεπόρτερ των «πράσινων».



Παράλληλα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στο «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι, με το «τριφύλλι» να… μένει Ελλάδα, όπως ειπε χαρακτηριστικά...

«Μοιάζει σχεδόν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκό θα κάνει προετοιμασία στην Ελλάδα κι αυτό θα γίνει λόγω της κατάστασης. Προ κορωνοϊού κοίταζε σε Πολωνία και Ολλανδία αλλά τώρα φαίνεται πως κερδίζει πόντους η εγχώρια λύση. Κατά πάσα πιθανότητα Κορωπί και στη συνέχεια το βασικό στάδιο σε κάποιο μέρος στην Βόρεια Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags