Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Όνειρό μου η επιστροφή στην Τούμπα"
| 2020-04-16 21:51:00

Φοβερές ατάκες από πρώην άσο του ΠΑΟΚ: "Όνειρό μου η επιστροφή στην Τούμπα"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από πρώην άσο του ΠΑΟΚ: "Όνειρό μου η επιστροφή στην Τούμπα"

ΠΑΟΚ: Την επιθυμία να ξανασυνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Δικεφάλου, Χακόμπο Σανθ.

Ο Ισπανός μίλησε στο Metropolis 95,5 και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η επιστροφή στην Τούμπα αποτελεί ένα μεγάλο όνειρο για τον ίδιο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, για τον οποίο είπε πως του θυμίζει τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χακόμπο για:

Πού βρίσκεται τώρα και την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Δύσκολες στιγμές. Είμαι με την οικογένεια μου μαζί. Τώρα βρίσκομαι στη Βαγιαδολίδ. Συνήθως είμαι στη Μαδρίτη αλλά όλη είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε τις μεγάλες πόλεις. Είναι πιο ασφαλές.

Είναι δύσκολη η κατάσταση. Είμαστε σε καραντίνα όπως παντού. Στην Ισπανία έγιναν πολλά και μαζεμένα λάθη. Ήμουν στο Κουβέιτ πριν από έξι – επτά μήνες και είχε πολλούς ελέγχους. Στην Ισπανία τον τελευταίο μήνα δεν έκαναν τίποτα, κανένα έλεγχο. Πήραν μέτρα πολύ αργά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Με τι ασχολείται: «Πριν χρόνια σταμάτησα λόγω των πολλών τραυματισμών. Τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Σπούδασα για να γίνω προπονητής τερματοφυλάκων και έχω άδεια από την FIFA να είμαι στον πάγκο. Άρχισα σε χαμηλότερες κατηγορίες σε Ισπανία, Δανία, Ινδία, Ταυλάνδη και τώρα στο Κουβέιτ με Ισπανό προπονητή. Είμαι χαρούμενος»

Το εάν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι το όνειρο μου. Ονειρεύομαι ότι θα γυρίσω κάθε μέρα. Σέβομαι όσους δουλεύουν εκεί. Το έχω στο μυαλό μου αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Άλλος παίρνει τις αποφάσεις. Για μένα θα ήταν ένα όνειρο ευχάριστο.

Το εάν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Την προηγούμενη περίοδο είδα πολλά παιχνίδια. Είχα περισσότερο χρόνο καθώς δούλευα στην Εθνική Ταυλάνδης. Φέτος δεν είδα πολλά αλλά όταν δουλεύεις πρέπει να δεις τους αντιπάλους και να δώσεις πληροφορίες στην ομάδα».

Τον Πασχαλάκη: «Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Είναι φίλος μου και πριν 10 ημέρες μίλησα μαζί του στο Instagram. Φέτος ξεκίνησε καλά αλλά ο προπονητής αποφάσισε να τον βάλει στον πάγκο. Νομίζω ότι αυτό κάποιες φορές κάνει καλό. Όλοι οι παίκτες μετά από μια φανταστική σεζόν θεωρούν ότι είναι οι καλύτεροι. Κάποιες φορές μαθαίνεις πολλά. Τον βλέπω και με θυμάμαι. Βγάζει τη δική μου τρέλα και το πάθος. Αυτό είναι καλό αλλά κάποιες φορές οι ομάδες χρειάζονται άλλα πράγματα, εξαρτάται και από το μοντέλο του προπονητή. Ο Πασχαλάκης κάποια στιγμή χρειάζεται. Άλλες χρειάζεται ο Ζίβκοβιτς. Μπορεί να μάθει. Άρχισε να παίζει ξανά. Νομίζω ότι έμαθα πολλά».

Τον Κουέστα: «Είναι καλός. Δεν είχε τις ευκαιρίες στην Ισπανία. Μια χρονιά στην Αλμερία είχε τραυματισμούς και δεν έπαιξε. Απέκτησε ποιότητα στη Σεβίλλη».

Τον Μελίσσα: «Χρειάζεται να παίξει στο μέλλον. Να συνεχίσει να έχει καλές εμφανίσεις και το σημαντικότερο είναι να πάρει ευκαιρίες».

Το εάν μετάνιωσε για τις αντιδράσεις: « Όντας ποδοσφαιριστής νιώθεις τι κάνεις. Πολλές φορές το μυαλό μου λέει ότι καλύτερα να ήμουν ήσυχος αλλά στο ποδόσφαιρο αντιδράς όπως στον πόλεμο. Δεν θέλεις να σου βάλουν γκολ. Οπότε αντιδράς. Πρέπει να ελέγξεις τον εαυτό του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags