Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν γυρίζουν στην Τούμπα
| 2020-04-17 13:45:00

Κάθε αργία τα ίδια! Αυτόν γυρίζουν στον ΠΑΟΚ - Είναι καψούρα της Τούμπας - Θα "γδύσει" τον Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κάθε αργία τα ίδια! Αυτόν γυρίζουν στον ΠΑΟΚ - Είναι καψούρα της Τούμπας - Θα "γδύσει" τον Ιβάν;

ΠΑΟΚ: Ούτε τάμα! Κάθε Πασχαλιά και σχόλη, σε κάθε γιορτή και αργία θα θυμόμαστε, θα θυμούνται, τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και θα τον συνδέουμε, θα τον συνδέουν με επιστροφή στην Ελλάδα και ακόμη πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ. Το έκαναν χτες και πάλι οι συμπατριώτες του, αφήνοντας κατά μέρος τα σενάρια που ήθελαν τον Ερυθρό Αστέρα να ενδιαφέρεται για τον «Πρίγιο», ισχυριζόμενοι ως λόγο το… ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ!

Πλάνη οικτρά! Στον ΠΑΟΚ δηλαδή του εξορθολογισμού και της αυτάρκειας, στον ΠΑΟΚ των μεταγραφών «ελεύθερων και δανεικών», «νεαρών σε ηλικία και με μεταπωλητική αξία», στον ΠΑΟΚ του αυστηρότατου περιορισμού της κάθε δαπάνης λόγω FFP, στον ΠΑΟΚ που το μεγαλύτερο συμβόλαιο που εφεξής θα προσφέρεται με το ζόρι θα φτάνει τις 700.000 ευρώ, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ρεαλιστική συζήτηση για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ναι μεν είναι στα… χωρίσματα με την ομάδα του, την Αλ Ιτιχάντ, αλλά δεν «επιδιώκει» αυτόν τον χωρισμό επειδή έχει να παίρνει για την επόμενη τριετία – οπότε και δεσμεύεται με συμβόλαιο - συνολικά 15,6 εκατ. ευρώ!

Το έχουμε επισημάνει άπειρες φορές στον sportdog, θα το κάνουμε άλλη μία φορά όσο αυτό το θέμα συντηρείται χωρίς την παραμικρή βάση και υπόσταση. Ο Πρίγιοβιτς παίρνει ετησίως στην Αλ Ιτιχάντ 5,2 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό εμπεριέχονται και οι ετήσιες προμήθειες όλων (τουλάχιστον 3) μάνατζερ που ενεπλάκησαν στη μεταγραφή του. Γι’ αυτό και υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο να βγει το «διαζύγιο» με την Αλ Ιτιχάντ, επειδή τα λεφτά είναι πολλά και για πολλούς.

Ακόμη και κάποια στιγμή να βρεθεί μια λύση και να αποδεσμευτεί ο «Πρίγιο» για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να ρίξει το κασέ του από τα κάτι περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ που τώρα εισπράττει σε επίπεδα κάτω (ενδεχομένως και 30% κάτω) του εκατομμυρίου! Οσο «αγάπη» και αν έχει ο Σέρβος για τον ΠΑΟΚ (αγάπη που απέδειξε με τον τρόπο που έφυγε πριν μόλις 15 μήνες…) είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ρεαλιστικό; Όχι πως όλα τα υπόλοιπα δηλαδή είναι, αλλά για την οικονομία της συζήτησης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανικός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Τον παρακαλάνε για να επιστρέψει; Πού θέλει να παίξει μπάλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags