Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα μάθατε; Μεταγραφή ο Μπέκαμ! Έσκασε 20 εκατ.Ευρώ - Απέκτησε...
| 2020-04-17 21:01:00

Τα μάθατε; Μεταγραφή ο Μπέκαμ! Έσκασε 20 εκατ.Ευρώ - Απέκτησε...

Sportdog Team
Τα μάθατε; Μεταγραφή ο Μπέκαμ! Έσκασε 20 εκατ.Ευρώ -  Απέκτησε...

Αυτό δεν το περιμένε κανείς μέσα στην πανδημία. Πολλά ονόματα της αρχιτεκτονικής και του design παραμένουν, για το ευρύ κοινό, ένα όνειρο, ένα όραμα (ή κάποιο διαμέρισμα όπως αυτό που αγόρασε πρόσφατα ο David Beckham) φτιαγμένο από μινιμαλιστικά σχέδια και τεράστια παράθυρα που κοιτoύν σε πισίνες, ηλιόλουστες πόλεις ή κάποιο πάρκο γεμάτο δέντρα. Ονόματα όπως ο Le Corbusier, o Gio Ponti και η Zaha Hadid βρίσκονται πια στη σφαίρα του μύθου, αφού η δουλειά τους του χάρισε την αιωνιότητα. Πρωτοπόροι, πιονέροι, σπουδαίοι. Τα δικά τους γεωμετρικά σχήματα, τα δικά τους εμβληματικά κτίρια αποτελούν κειμήλια για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Κάποιοι, όμως, ακριβώς όπως ο Becks δεν είναι ακριβώς θνητοί και έτσι έχουν πρόσβαση σε σπίτια που δεν είναι απλά σπίτια αλλά μνημεία αρχιτεκτονικής. Φυσικά, το ζεύγος των David και Victoria Beckham έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι διαθέτει γούστο και πραγματική γνώση του στυλ - σε αντίθεση με αρκετούς άλλους celebrities που στα μάτια τους οτιδήποτε λάμπει είναι χρυσός. Η πρόσφατη αγορά του νέου τους διαμερίσματος αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση για αυτό.

Το One Thousand Museum ξεκίνησε να χτίζεται το 2015. Πνευματικό παιδί της σπουδαίας Zaha Hadid που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο έναν χρόνο μετά, αποτελεί ήδη ένα τοπόσημο για την πόλη του Μαϊάμι. Το εντυπωσιακό κτίριο των 62 ορόφων φέρει την υπογραφή της τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του. Αποτελεί, δηλαδή, με άλλα λόγια μία ιδανική επένδυση για όποιον εκατομμυριούχο θέλει να επενδύσει όχι στην κτηματομεσιτική αγορά αλλά στην αρχιτεκτονική. Κάτι που ο David Bechkam και η σύζυγός τους έκαναν έναντι 20 εκ. δολαρίων.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags