Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλοι για Μαρτίνς - Τι έγινε και τρελάθηκαν στο λιμάνι
| 2020-04-18 10:30:00

Έξαλλοι για Μαρτίνς στον Ολυμπιακό! Τι έγινε και τρελάθηκαν - Χοντρό παιχνίδι - Τον "καθαρίζουν";

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξαλλοι για Μαρτίνς στον Ολυμπιακό! Τι έγινε και τρελάθηκαν - Χοντρό παιχνίδι - Τον "καθαρίζουν";

Ολυμπιακός: Απαραίτητο «κακό» του σύγχρονου ποδόσφαιρου οι ατζέντηδες. Κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να μακροημερεύσει στην football business χωρίς να έχει σχέσεις, επαφές και γενικότερο νταραβέρι με έναν από τους πλέον καταλυτικούς μοχλούς της ποδοσφαιρικής λειτουργίας.

Στον Ολυμπιακό, για χρόνια, προσπάθησαν και πέτυχαν να χτίσουν εξαιρετικές σχέσεις και προσβάσεις με κορυφαία μανατζερικά γραφεία του πλανήτη. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, δεν είναι ανώδυνη και σίγουρα χρειάζεται πολλά που πρέπει ένας σύλλογος να δώσει προκειμένου να φτάσει σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει «συνεργάτες» σε γραφεία εκπροσώπησης και δεν τους έχει… απέναντι.

Ενα από αυτά που κατά καιρούς οι «ερυθρόλευκοι»… θυσίασαν προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο που βρίσκονται τώρα είναι διάφορες, κατά καιρούς, σχέσεις τους με διάφορους ατζέντηδες κυρίως όμως με αυτούς που εκπροσωπούσαν κατά καιρούς προπονητές του συλλόγου. Δεν έχει νόημα η ονομαστική αναφορά, έχει όμως η σύγκριση με αυτό που καταγράφεται τις τελευταίες μέρες και έχει να κάνει με τον ατζέντη του Πέδρο Μαρτίνς, τον Σάντσο Φρέιτας, ο οποίος και έχει βρεθεί στο επίκεντρο.

Και μάλλον όχι με θετικό τρόπο, αφού κάτι οι πρόσφατες δηλώσεις του στη Ρωσία, με τις οποίες αποκάλυψε ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας και κάτι οι αναφορές του σε πορτογαλικά media με τις οποίες αφήνει ανοιχτό το θέμα της ανανέωσης του Μαρτίνς, μοιάζει μάλλον να έχουν ενοχλήσει.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο Φρέιτας αφενός δεν κάνει τίποτα λιγότερο από αυτό που όλοι οι συνάδελφοι του στον πλανήτη κάνουν. Εκπροσωπώντας έναν επιτυχημένο προπονητή ο οποίος είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί, είναι πολύ λογικό να προωθεί τη δουλειά και το έργο του, προφανώς αναζητώντας ένα καλύτερο συμβόλαιο. Είτε ανανεώνοντας στον Ολυμπιακό είτε κάνοντας το άλμα σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα στο εξωτερικό, κάτι που έτσι κι αλλιώς αποτελεί και τον μεγάλο και διακηρυγμένο στόχο της καριέρας του ίδιου του Πορτογάλου προπονητή.

Προφανώς αυτή η μανατζερική, απόλυτα προβλεπόμενη, δραστηριότητα του Φρέιτας δεν προδικάζει κάτι σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις που θα έχει ο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό. Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει – πλέον αυτό έχει ξεκαθαριστεί – οπότε είναι στο πλαίσιο του «παιχνιδιού» όλες αυτές οι κινήσεις του εκπροσώπου του Πορτογάλου προπονητή. Ανεξαρτήτως αν όντως ενοχλούν ή όχι… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Σλούκας; Τρελή ΒΟΜΒΑ Γιαννακόπουλου με Έλληνα παικταρά; Τον παίρνει... από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags